Áprilisban a Barba Negrát is beveszik a walesi metalcore-sztárok

A Bullet For My Valentine négyese az elmúlt években főként a VOLT és Sziget fesztiválokon ismerkedtek a (többnyire) magyar közönséggel, tavaly nyáron már a Budapest Parkban is odacsaptak az Asking Alexandria társaságában, április 10-én pedig a Barba Negra Music Club színpadát foglalják el, hogy egy intenzív, harapós koncerttel ismételten megmozgassák a magyar rajongókat!

A metalcore csillaga épp felfutóágban volt, amikor a walesi banda debütlemezével bejelentkezett a zenei életbe, a The Poison nélkül viszont talán soha nem emelkedett volna ennyire magasra. A dalok viszonylagos éretlenségét és a kifogásolható zenészi teljesítményt túlüvöltötték a fülbe ragadó dallamok, a BFMV pedig csakhamar a stílus élcsapatai között találta magát. 2005-ös munkájukat azóta több ízben is sikerült mind felül-, mind alulmúlniuk, miközben számos karakteres slágerrel gazdagították a stílust, vezető pozíciójukat pedig azóta is őrzik. Hatodik lemezük, a kísérletezős hangvételű Gravity 2018-ban látott napvilágot, rendkívül megosztó fogadtatás közepette.

Bullet For My Valentine – Don’t Need You

Bullet For My Valentine – Don’t Need You Over It” taken from the new record Gravity, out now.

A banda 2018. április 10-én lép fel a Barba Negra Music Clubban, az előzenekarok személye később kerül bejelentésre. Elővételes jegyek 11990 Ft-ért kaphatóak a LiveNation, a Funcode illetve a Rock1 online rendszerében, a helyszíni belépő 13990 Ft. A klub galériájára szóló, kiemelt jegyek 16990 Ft-ért kaphatóak, szintén online. Friss hírekért, további információkért kövessétek az esemény hivatalos oldalát!