Alternatív szórakozási lehetőségek a Szigeten

Bár egy zenei fesztiválon elsősorban a zene a fontos (milyen meglepő), azért gondolni kell azokra is, akik szeretnének alternatív módon szórakozni. NEM, nem a drogokra gondolok! Alábbiakban ajánlunk pár úgynevezett off programot, hogy lássátok, a zenén túl is van élet a Szigeten!

fotó: Sziget FB
  • Nagy Utcaszínház

Minden évben a Sziget egyik legjobb programja. Nem viccelek. Idén kedd kivételével minden nap negyed 12-től (este) “Egy valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei nagy utcaszínház különleges produkciójában. Drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját dolgozza fel látványos és humoros formában.”

  • Cirkusz

A Sziget egyik megbízható pontja, ahol egész nap váltják egymást a színvonalas előadások: artisták, légtáncosok, minden ami a szemnek gyönyörködtető egy (általában) hűvös sátorban.

Pontos beosztás erre.

  • Civil Falu

Ha szeretnél életvezetési tanácsot kérni a rabbitól, esetleg megismerkednél különböző civil szervezetekkel és beszélgetnél az élet nagy kérdéseiről, vagy játszanál ajándékokért, itt a helyed!

A résztvevő civilek listája erre.

  • Mozi

Megfáradtan feküdni a fűben és nézni valami jó filmet? Igen, már ezt is lehet a Szigeten! Minden este magyar filmeket mutathatsz meg a külföldi haveroknak, vagy napközben izgalmas beszélgetésen vehetsz részt a meghívott vendégekkel.

A pontos beosztás erre.

  • Színház- és táncsátor

Egész napos tánc- és előadássorozat, a Love Revolution jegyében. Ki mondta, hogy a Sziget csak a 3 napos arconpörgés helyszíne lehet?

Részletek erre.

  • Beach

Strandolni a Szigeten? Igen, már ezt is lehet! Feküdni a homokban, megmártózni a Dunában, közben esetleg fogni egy koktélt a közeli bárban és lépegetni az ottani DJ-k zenéire… Ennél jobb másnapot elképzelni sem lehet!

Fellépők listája erre.

  • Tábortűz

A Sziget egyik legfeelingesebb helyszíne. Esténként egyszálgitáros tehetségek húzzák a nótát, együtt dalolászás, chill, tökéletes egy kis pihenésre a hely!

Részletes programok erre.

  • Csónakház

…és végül az ultimate program, ahol tuti, hogy (csak) magyarokkal találkozol! A Sziget egyetlen helye, ahol olcsóbban is kaphatsz alkoholt, illetve a hagyományos magyar ételeket is baráti áron (v)eheted meg. Ha nincs más ötleted, ülj le itt pár percre, ne aggódj, rögtön új barátokra találsz!

fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Sziget Fesztivál 2018.
2018. augusztus 8-15.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

2017 legjobb európai fesztiválos line-upja a Szigeté volt Tegnap éjszaka átadták az EU Festival Awards 2017 díjakat. Korábban is értek már el sikereket magyar fesztiválok az előző évek díjátadóin és ez idén sem lett másként: díjazott lett a Sziget Fesztivál (2017 legjobb line-upja) és Szép Fruzsina is, szin...
Lana és az ő árnyéka – Sziget 3.napi beszámoló Rettentő sok hét nap egy fesztiválból, ezt ismét meg kell állapítanunk (az évek múlásával egyre erősebb ez az érzés). Persze ez minden évben így van, de a légkondis, liftes irodákhoz szokott lábunk évről-évre egyre kevésbé bírja a hét napos kutyagolá...
Elfogytak a 3 napos és diákjegyek a Szigetre Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra. fotó: Sziget FB 2016-ban történelmi csúcsot, azaz majd’ félmilliós látogatottságot ért...