Alternatív szórakozási lehetőségek a Szigeten

Bár egy zenei fesztiválon elsősorban a zene a fontos (milyen meglepő), azért gondolni kell azokra is, akik szeretnének alternatív módon szórakozni. NEM, nem a drogokra gondolok! Alábbiakban ajánlunk pár úgynevezett off programot, hogy lássátok, a zenén túl is van élet a Szigeten!

fotó: Sziget FB
  • Nagy Utcaszínház

Minden évben a Sziget egyik legjobb programja. Nem viccelek. Idén kedd kivételével minden nap negyed 12-től (este) “Egy valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei nagy utcaszínház különleges produkciójában. Drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját dolgozza fel látványos és humoros formában.”

  • Cirkusz

A Sziget egyik megbízható pontja, ahol egész nap váltják egymást a színvonalas előadások: artisták, légtáncosok, minden ami a szemnek gyönyörködtető egy (általában) hűvös sátorban.

Pontos beosztás erre.

  • Civil Falu

Ha szeretnél életvezetési tanácsot kérni a rabbitól, esetleg megismerkednél különböző civil szervezetekkel és beszélgetnél az élet nagy kérdéseiről, vagy játszanál ajándékokért, itt a helyed!

A résztvevő civilek listája erre.

  • Mozi

Megfáradtan feküdni a fűben és nézni valami jó filmet? Igen, már ezt is lehet a Szigeten! Minden este magyar filmeket mutathatsz meg a külföldi haveroknak, vagy napközben izgalmas beszélgetésen vehetsz részt a meghívott vendégekkel.

A pontos beosztás erre.

  • Színház- és táncsátor

Egész napos tánc- és előadássorozat, a Love Revolution jegyében. Ki mondta, hogy a Sziget csak a 3 napos arconpörgés helyszíne lehet?

Részletek erre.

  • Beach

Strandolni a Szigeten? Igen, már ezt is lehet! Feküdni a homokban, megmártózni a Dunában, közben esetleg fogni egy koktélt a közeli bárban és lépegetni az ottani DJ-k zenéire… Ennél jobb másnapot elképzelni sem lehet!

Fellépők listája erre.

  • Tábortűz

A Sziget egyik legfeelingesebb helyszíne. Esténként egyszálgitáros tehetségek húzzák a nótát, együtt dalolászás, chill, tökéletes egy kis pihenésre a hely!

Részletes programok erre.

  • Csónakház

…és végül az ultimate program, ahol tuti, hogy (csak) magyarokkal találkozol! A Sziget egyetlen helye, ahol olcsóbban is kaphatsz alkoholt, illetve a hagyományos magyar ételeket is baráti áron (v)eheted meg. Ha nincs más ötleted, ülj le itt pár percre, ne aggódj, rögtön új barátokra találsz!

fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Sziget Fesztivál 2018.
2018. augusztus 8-15.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Itt vannak az első idei Sziget nevek! Az előző évekhez képest később érkeztek meg az aktuális Sziget legelső fellépői, de jobb később, mint soha, igaz? Azonban végül most, január végén kiderült, kik az első bejelentettek, akik az immár 26. Sziget Fesztiválon is fellépnek majd. Lássuk hát...
Igazán veretes az A38 sátor idei programja a Szigeten Bátran kijelenthetjük: ez az utóbbi évek legjobb Sziget programja! Igazán kurrens, népszerű és aktuális előadókat sikerült idén lekötni - és nem csak a Nagyszínpadra. Itt az idő hát, hogy megnézzük részletesebben a méretében kisebb, de előadók tekint...
Sok újdonság és rohamosan fogyó jegyek az idei Szigeten Rengeteg újdonság, részletes színpadleírások, rohamosan fogyó jegyek: itt tart jelenleg a 2018-as Sziget Fesztivál. A mai sajtótájékoztatón ismét kicsit közelebb kerültünk az idei Love Revolution Sziget megismeréséhez és nem is tarjuk magunkban ezeke...