Két hét múlva érkezik első itthoni önálló koncertjére a Queens of The Stone Age

Mint ahogy azt a tavalyi bejelentés óta tudjuk: idén júniusban ad először önálló koncertet a Queens of The Stone Age. A zenekar a 2014-es Sziget óta nem járt Magyarországon (jesszus, ez már négy éve volt?! mintha tegnap lett volna, hogy ott állunk a Nagyszínpad előtt), így épp ideje volt már a budapesti visszatérésnek, hiszen tavaly új album is érkezett, Villains címmel.

ss
QOTSA

Persze nem csak a kritikák szerint is jól sikerült 2017-es “új” album miat érdemes ellátogatni Josh Homme-ék koncertjére: idézzünk csak fel pár sort a 2013-as, VOLT-os koncertkritikánkból:

Tökéletes hangosítás,a háttérben a már ismert, agybeteg videók az új számokkal, a meglepően kerek fejű Homme, és sötétbe burkolózó brigádja, akik adják alá a dögöt. Ugyanis lássuk be: kevés dögösebb dolog van, mint jobb kezedben egy pohár whiskey-vel, jobb kezedben egy doboz sörrel, egy fesztiválon rázni a fejed egy QOTSA koncertre. Ezt valószínűleg a srácok is tudják, szóval nem tesznek semmit, csak a dolgukat végzik. De azt óramű pontossággal.

Queens Of The Stone Age – Go With The Flow

Playlist Best of Queens of the Stone Age: https://goo.gl/NhvHq2 Subscribe for more: https://goo.gl/vJEcQR Music video by Queens Of The Stone Age performing Go With The Flow. (C) 2002 Interscope Geffen (A&M) Records A Division of UMG Recordings Inc.

’13-14-ben ugyebár egymás után kaptunk két koncertet a legnagyobb hazai fesztiválokon, igazán el voltunk kényeztetve QOTSA ügyileg, nem? Hát de, főleg, ha ilyeneket írhattunk ’14-ben is:

Amúgy máshol is ment az őrület, amikor a koncert vége felé egy kerekesszékes srácot vitt végig a tömeg az első sorokig, és Josh Homme kiszólt két szám között az arcra mutatva: „Look at this lucky motherfucker in the wheelchair”, akkor összenéztünk, és megbékültünk a gondolattal: ha ilyen a pokol, akkor mi kurvára szeretnénk oda kerülni.

Queens Of The Stone Age – Make It Wit Chu

Playlist Best of Queens of the Stone Age: https://goo.gl/NhvHq2 Subscribe for more: https://goo.gl/vJEcQR Music video by Queens Of The Stone Age performing Make It Wit Chu. (C) 2007 Interscope Records

Idén pedig érkezik a banda a tavalyi lemezét bemutató turnéjára a Budapest Parkba, kihagyni pedig vétek lenne: Josh Homme-ék élőben eddig itthon kettőből kétszer simán zsebre raktak minket, így egy 3/3-nál semmiképpen nem adjuk alább az elvárásokat.

Queens of the Stone Age – Villains of Circumstance → Little Sister (Dallas 04.25.18) HD

Toyota Music Factory Irving, Texas Front Row PIT 04.25.18

Jegyek még korlátozott számban kaphatóak (9990.- a sima álló, 5000.-rel drágább a kiemelt álló), de tessenek sietni, a tikettek rohamosan fogynak!

Queens of The Stone Age
2018.07.21.
Budapest Park
Esemény, jegyelővétel erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Koncertekkel teli zsákkal érkezik a Mikulás – hétvégi programa... Miután reggel kipakoltuk a csizmából az ajándékokat és befaltunk fél kiló csokit, el is kezdhetünk gondolkozni azon, hogy mit csináljunk az elkövetkezendő pár napban. Ezen a hétvégén sem kell nélkülöznünk a jó bulikat, legyen szó Budapestről vagy vid...
A Brains is beszáll a szuperhős-bizniszbe Harmadszor hívja rajongóit önálló budapesti nagykoncertre hazánk legsikeresebb élő elektronikus zenei produkciója, a Brains. A srácok a két teltházas koncert után harmadszor is hatalmas bulit ígérnek minden korábbinál látványosabb színpad- és vetítés...
Ha én lennék a rajongód – Vélemény a Kiscsillag zenekar ünnepi konce... Eltelt ez a tíz év és nem is szépen csöndben, mert a hazai klubélet egyik legmeghatározóbb zenekarává nőtte ki magát. Hobbi társulatnak indult, riffelgetős garázsbandának, ős-Kispál tagokkal, Kispi nélkül. Aztán szövegvilága és zenéje szépen elkezdet...