Két hét múlva érkezik első itthoni önálló koncertjére a Queens of The Stone Age

Mint ahogy azt a tavalyi bejelentés óta tudjuk: idén júniusban ad először önálló koncertet a Queens of The Stone Age. A zenekar a 2014-es Sziget óta nem járt Magyarországon (jesszus, ez már négy éve volt?! mintha tegnap lett volna, hogy ott állunk a Nagyszínpad előtt), így épp ideje volt már a budapesti visszatérésnek, hiszen tavaly új album is érkezett, Villains címmel.

ss
QOTSA

Persze nem csak a kritikák szerint is jól sikerült 2017-es “új” album miat érdemes ellátogatni Josh Homme-ék koncertjére: idézzünk csak fel pár sort a 2013-as, VOLT-os koncertkritikánkból:

Tökéletes hangosítás,a háttérben a már ismert, agybeteg videók az új számokkal, a meglepően kerek fejű Homme, és sötétbe burkolózó brigádja, akik adják alá a dögöt. Ugyanis lássuk be: kevés dögösebb dolog van, mint jobb kezedben egy pohár whiskey-vel, jobb kezedben egy doboz sörrel, egy fesztiválon rázni a fejed egy QOTSA koncertre. Ezt valószínűleg a srácok is tudják, szóval nem tesznek semmit, csak a dolgukat végzik. De azt óramű pontossággal.

Queens Of The Stone Age – Go With The Flow

Playlist Best of Queens of the Stone Age: https://goo.gl/NhvHq2 Subscribe for more: https://goo.gl/vJEcQR Music video by Queens Of The Stone Age performing Go With The Flow. (C) 2002 Interscope Geffen (A&M) Records A Division of UMG Recordings Inc.

’13-14-ben ugyebár egymás után kaptunk két koncertet a legnagyobb hazai fesztiválokon, igazán el voltunk kényeztetve QOTSA ügyileg, nem? Hát de, főleg, ha ilyeneket írhattunk ’14-ben is:

Amúgy máshol is ment az őrület, amikor a koncert vége felé egy kerekesszékes srácot vitt végig a tömeg az első sorokig, és Josh Homme kiszólt két szám között az arcra mutatva: „Look at this lucky motherfucker in the wheelchair”, akkor összenéztünk, és megbékültünk a gondolattal: ha ilyen a pokol, akkor mi kurvára szeretnénk oda kerülni.

Queens Of The Stone Age – Make It Wit Chu

Playlist Best of Queens of the Stone Age: https://goo.gl/NhvHq2 Subscribe for more: https://goo.gl/vJEcQR Music video by Queens Of The Stone Age performing Make It Wit Chu. (C) 2007 Interscope Records

Idén pedig érkezik a banda a tavalyi lemezét bemutató turnéjára a Budapest Parkba, kihagyni pedig vétek lenne: Josh Homme-ék élőben eddig itthon kettőből kétszer simán zsebre raktak minket, így egy 3/3-nál semmiképpen nem adjuk alább az elvárásokat.

Queens of the Stone Age – Villains of Circumstance → Little Sister (Dallas 04.25.18) HD

Toyota Music Factory Irving, Texas Front Row PIT 04.25.18

Jegyek még korlátozott számban kaphatóak (9990.- a sima álló, 5000.-rel drágább a kiemelt álló), de tessenek sietni, a tikettek rohamosan fogynak!

Queens of The Stone Age
2018.07.21.
Budapest Park
Esemény, jegyelővétel erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

…és akkor ott ült mögöttem Elvis – koncertbeszámoló a Mü... Na persze, nem az az Elvis! Ő "csak" Elvis Costello volt, aki minden túlzás nélkül csodálatos több, mint két órát adott nekünk a MüPában. Beszámoló a 14. sor 3-4 székéről. Bevallom, először nekem is utána kellett néznem, pontosan ki is az az Elvis...
Budapestre jön a Monster Magnet! Bár januárban karbantartási munkálatok miatt zárva lesz az A38 Hajó, ettől függetlenül nem áll meg az élet, ha minőségi programokról van szó. Ezért is jelenthetjük be örömmel, hogy hat évvel legutóbbi klubkoncertjét követően a Club 202-be tér vissza ...
Ismét keresem az államat – Roger Waters és A Fal A fantasztikus 2011-es Aréna-beli koncert után újra volt lehetőségem megnézni Roger Waters A Fal előadását, immáron szabadtéren, a Népstadionban. A hely adta lehetőségeknek köszönhetően az ígéretek szerint minden eddiginél nagyobb, látványosabb és él...