már megint zár a Gödör

és már megint ott az a görcs a gyomrodban, hogy mi lesz, ha mégsem nyit újra? mert oké, a legutóbb újra nyitott, de mi lesz, ha most nem sikerül megtalálni a helyet? a helyet, ami tökéletes lesz?
szerintem egyelőre ne görcsölj ezen, görcsölnek ők rajta eleget, te használd ki a még hátralévő fél hónapot és élvezd ki a Király utcai Gödör záró márciusának minden pillanatát.

Gödör Klub

mondanám, hogy holnap – március 14 – szaladj rögtön Kiscsillagra, de nem mondom, illetve mondom – bocs a variálásért! -, de csak akkor, ha már van jegyed. mert egyébként ‘sold out!’, magyarul már késő.
viszont ott a március 15, nemzeti ünnep, forradalom, miegyéb, mi más lehetne a műsor, mint az Ági-60 Kontroll Csoport-műsor, többek közt Kistamás László, Müller Péter Sziámi közreműködésével.

a zárás április 1-én lesz – titokban remélheted, hogy tréfa az egész, mi drukkolunk is, hogy igazad legyen, bár félünk, nem lesz – és addig szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne valami program a Gödörben.
cikkünk kereteit meghaladja, hogy mindent felsoroljunk, a részletekért csekkold a
linket, amit én kiemelnék az két, egymástól immár független, de mégis összefüggő koncert.

március 23-24-én dupla koncertet ad a Gödörben az Európa Kiadó, a Menyhárt Jenő vezette, átalakított formáció. a bandát 23-án Frenk, 24-én a Pegazusok Nem Léteznek formáció vezeti fel. Aki nagy rajongó az akár mind a két napra is benevezhet, az ígéret szerint két teljesen más műsort fog látni, az unalom kizárt. mivel szerkesztőségünkből az EK ezen felállását még senki nem látta ezért tervezzük, hogy az egyik napon mi is tiszteletünket tesszük, ha terveink megvalósulnak akkor beszámolóval jelentkezünk.

Gödör – Európa Kiadó

a másik koncert _a_ záró buli április 1-én Kiss Laci és barátai, a 80-as évek legjobbja, URH, Európa Kiadó, Sziámi, Balaton, minden, de minden amiért anno klubokba jártál. ha örültél, hogy az EK visszatértekor újra őt hallottad basszusozni és, ha szomorkodtál, hogy pár koncert után úgy döntött, hogy mégis visszamegy akkor most megint itt az öröm az időre, mert ugyan ELMENTEK A FIÚK de Kiss Llaci visszajön és tőle szólalnak meg a 80-as évek legjobb dalai.

a belépős eseményekre érdemes előbb megvenni a jegyet, mert úgy olcsóbb és több marad sörre, ehhez is találtok linket a Gödör FB oldalán.