Itt vannak az első Kolorádó nevek!

Ahogy tette azt az összes idei nyári fesztivál, úgy a Kolorádó is elkezdte csepegtetni az infókat az idei rendezvényéről. Illetve mi az, hogy csepegtetni? Konkrétan arcba rúgott minket egy olyan line-uppal, amit a korábbi évek főként hazai zenészekre épített felhozatala alapján egyáltalán nem vártunk. Nézzük azokat a neveket!

2018
2018

A legnagyobb húzónévnek Kelela ígérkezik, aki az USA-ból érkezik Nagykovácsiba, ahol szintén elnyomhatja majd a nyugaton egyre népszerűbb lemezének dalait. Például ezt:

A plakáton szintén az első sorban kapott helyet az idén éppen tíz éves Wavves. A gitárzenében utazó banda tavalyi albumát alább is meghallgathatjátok, de élőben csak jobban hangzik majd, nem?

A színes nemzetközi felhozatal mellett (jön Tops kanadából, Ebo Taylor Ghánából és még sokan mások ezerfelől) hazai frontról is jelentettek be neveket a szervezők. Itt lesz többek között a Volkova Sisters, a Middlemist Red, a Ricsárdgír, Szabó Benedekék, a Sör és Fű is.

További bejelentések még természetesen várhatóak, a fesztivállal kapcsolatban pedig további infó, hogy a helyszín változatlanul az Adyligeti Cserkészpark Nagykovácsi mellett, jegyek 9500-ért (elővételes bérlet) vagy 12000-ért (bérlet+sátorjegy) kaphatóak erre.

Lássuk hát azokat a fellépőket egy nagy plakáton még egyszer:

2018
Kolorádó 2018

Kolorádó
2018.06.13-16.
Nagykovácsi
Infók, jegyek erre

2 thoughts on “Itt vannak az első Kolorádó nevek!

Comments are closed.