Sting öt év után idén ősszel visszatér Budapestre

A teltházas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, hogy az egész világot meghódítsa – ahogy a lelkes kritikák és az eddigi rajongói visszajelzések jósolják.

Sting

Ez a gitárcentrikus rock turné, amely Észak-Amerikában indult, majd Európát, Közép- és Dél-Amerikát végigjárva jelenleg Ázsiában látható mielőtt visszatér néhány európai fesztiválra a nyár folyamán, ősszel pedig újabb városokkal bővül Közép- és Kelet-Európából, köztük Budapesttel is!

A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy 3 fős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, továbbá Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal, valamint vendégként Joe Sumner és  a harmónikaművész Percy Cardona, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.

Sting @ Bataclan – Live 2016 in Paris Full HD

Uploaded by Salvatore Livecchi on 2016-11-19.

Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th egy évtized után az első rock/pop lemeze, amely november 11-én jelent meg az A&M/Interscope Records-nál. A 10 számos anyag tükrözi Sting széleskörű zenei és dalszerzői stílusát, kezdve az érdes, gitár-témájú első kislemez, az  I Can’t Stop Thinking About You-tól a kegyetlen Petrol Head-ig és a himnusszerű 50,000-ig.  Az album producere Martin Kierszenbaum, és csupán néhány hét alatt vették fel  Sting állandó zenésztársával, Dominic Millerrel (gitár), Vinnie Colaiutaval (dob), valamint a szintén dobos Josh Freesevel (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), a gitáros Lyle Workmannel és a vokálokban közreműködő texasi-mexikói bandával, a The Last Bandoleros tagjaival.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalakon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók  az október 13-án megrendezésre kerülő fellépésre.

A hivatalos Sting.com rajongói oldal tagjai részére az elővásárlási lehetőség május 30-tól él, részletes információk a www.sting.com/tour oldalon.

Sting
2017.10.13. Budapest Sportaréna
Hivatalos event, jegyinfók
Jegyek www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalakon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától.