az előrejelzések szerint szombaton tánc várható

Honeybeast, Kobuci, koncert, sold out – ha még nincs jegyed, akkor már nem is lesz – hacsak valakitől meg nem szerzed az övét -, máskor tessék hamarabb ébredni, megszokhattad volna már, hogy (újra) van pár magyar zenekar, akiknek a koncertjei általában már napokkal, sőt hetekkel a kitűzött időpont előtt teltházasak.

Honeybeast

a Honeybeast már jó pár éve töretlenül népszerű, én meg nem is értem, hogy annyi koncerttel és fesztivállal a hátam mögött mint fordulhat elő, hogy még egyszer nem láttam őket élőben?

sőt mi több, nem hogy látni, de még hallani sem hallottam – ennyire kerültem volna az aktuális fesztiválnak azt a színpadát amin felléptek? ki tudja már? persze az is igaz, hogy az „überelni anyádat” szövegecske, az egy időben nem csak a csapból, de minden résből kizúduló ’hősi’ ének anno ellenállást és nem érdeklődést váltott ki belőlem. igen, talán ez az ellenállás lehetett az oka, hogy kerültem őket. aztán jöttek a bulik, iszogatások, melyek a végén általános táncba és dalok szövegének üvöltésébe vesztek és azt vettem észre, hogy egyre többször jött ezekben sorra egy Honeybeast szám. sőt, nem csak többször, volt olyan, hogy leginkább csak az szólt. na ja, a barátok közt van pár rajongó – asszem ezzel nem árulok el nagy titkot. szóval lassan megérett az inger is, hogy egyszer meg kellene nézni őket élőben is, ha a zene ott is működik – és már miért ne működne a rajongók közt? -, akkor ez lehetne az évek óta hiányolt igazán táncos, éneklős (majd ha megtanultam a szövegeket) élmény. ha bejutok akkor megírom, jól számítottam-e.

minden, amit tudni akarsz az eseményről a linken:

https://www.facebook.com/events/1761039470877356/