JETLAG – First Flight Show + Compact Disco – EP Bemutató

A hétvégén megrendezésre került a JETLAG – First Flight Show az Akvárium Klub Kishall termében, vendégzenekar a Compact Disco volt.

g
CD+JL

Compact Disco-ról már egy ideje nem sokat lehetett hallani. Persze nem tűntek el a srácok, csak az új dalokon dolgoztak, hogy egy kislemezre valót be tudjanak mutatni a nagyközönségnek.  A tegnap esti egy órás koncert alatt felcsendültek az új dalok és persze a jól ismert slágerek (Sound Of Our Hearts, Feel The Rain, Te Meg Én, Leave It Up To Me, stb.) is. Sajnos a billentyűsnél volt egy kis technikai probléma, bár emiatt a koncert nem veszített az élvezeti értékéből. A fiúk nagyon jó hangulatot csináltak és a koncert végére már nagyobb tömeg gyűlt össze.

póz
póz

Rövid beállás után következett a JETLAG. Róluk röviden annyit, hogy 2016-ban alakult új formáció, Molnár Tamás és Czoller Bence alkotja. Molnár Tamás 13 évig volt az Anti Fitness Klub énekese, emellett nagyon tehetséges dalszövegíró. Czoller Bence neve pedig a The Hated Tomorrow-ból lehet mindenki számára ismerős, hiszen ott volt basszusgitáros.

A future classic electro popban utazó JETLAG itt lépett először színpadra. A repülőútnak álcázott live show formabontó vizuállal, és izgalmas vendégművészekkel (pl. Pulius Tibor a Supernem zenekar gitárosa) volt meghirdetve. Ők is egy órás show-val készültek. A nyitószám a Karszalagok volt, amivel meg is hozták a hangulatot. Mikor megjelentek a fiúk a színpadon, a közönség nagy tombolásba kezdett. Hozták az ismert dalokat (Karszalagok, Látnom kell, Keresem a bajt), emellett magyar és külföldi feldolgozásokat is, itt külön kiemelném Korda György – Reptér című nótájának feldolgozását, ami nagyon zúzós lett. Szuperül átdolgozták Tomiék a Napoleon Boulevard – Szállj velem című dalát is, illetve az egyik számuk végén felcsendült tőlük DJ Snake ft. Justin Bieber – Let Me Love You dalának refrénje. Az este alatt megismerhettünk tőlük új dalokat is, méghozzá annyira újat is, ami konkrétan a hét elején íródott.  A show végén a visszataps után újra előadták a Karszalagokat egy másik verzióban. A Setlist összeállítása és a dalok hangszerelése is meglepően jó volt. Összességében nagyon jó bemutatkozó koncertet adtak, a közönség táncolt, ugrált, énekelt és élvezte a zenét.

jetlag
Jetlag