Itt az első fecske: John Newman a STRANDon!

Augusztusban már 5. alkalommal rendezik meg a STRAND-ot Zamárdiban, ehhez az ünnephez pedig pontosan illik a ma bejelentett első fellépő, a már-már Magyarországra hazajáró John Newman. Persze nem gond ez, hogy ilyen gyakran jön hozzánk ez a szép szál brit fiú, bírjuk mi őt nagyon!

A páratlan hanggal megáldott, a világhírnév küszöbén álló, a magyar közönség előtt már többször nagy sikerrel bizonyító John Newmant ezúttal a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös rendezvényén, a STRAND Fesztiválon láthatják a hazai rajongók. A 26 éves angol dalszerző-énekes hangját 2012 májusában ismerte meg az egész világ a Rudimental drum’n’bass himnuszán, a Feel the Love-on keresztül, a bemutatkozó lemezét felvezető Love Me Again pedig végigtarolta a slágerlistákat. A hatalmas kritikai sikert arató Trouble után tavaly októberben jelent meg második nagylemeze, a Revolve. De nincs megállás, a júliusban megjelent Olé már a következő album előfutára volt, bár pontosabb megjelenésről még nincs infó, de reméljük, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében jelentkező STRAND Fesztiválon már sok-sok új dalt is hallhatunk a klasszikusok mellett.

John Newman – Olé

Download: http://po.st/OleIT01 // Spotify: http://po.st/OléSpotify Apple Music: http://po.st/OleAM01 Official video for John Newman – Olé.

Jó hír az is, hogy december 1-jén 12 órától kaphatók kedvezményes jegyek, egészen karácsonyig.