Morcheeba dalokkal zárul az idei Völgy

Skye and Ross from Morcheeba koncerttel zárul a Művészetek Völgye július 31-én . A fesztivál utolsó napján, vasárnap este lép fel a világhírű Morcheeba két tagja, Skye and Ross, akik a slágereket és a zenei világot is magukkal hozzák a Morcheeba örökségből.

A Morcheeba itthon is népszerű brit zenekar, az alapító tagok a különleges hangú énekesnő, Skye Edwards és a Godfrey testvérek, Paul és Ross.  A Morcheeba hármasa feloszlott, de az örökséget két tag viszi tovább Skye and Ross from Morcheeba néven.

Skye and Ross (from Morcheeba) – Light Of Gold

Skye And Ross (Skye Edwards & Ross Godfrey from Morcheeba) – Light Of Gold Muzaquarium On Facebook: https://www.facebook.com/Muzaquarium-… Muzaquarium On Web: https://muzaquarium.wordpress.com/ Category People & Blogs

 

A Művészetek Völgyébe július 31-én érkeznek, este 21 órától a Panoráma Színpadon lépnek fel. Ezen a színpadon játszik majd a fesztivál 10 napja alatt még többek között a 30Y, a FISH!, a Hiperkarma, az Ocho Macho, az Elefánt, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a FIRKIN, Palya Bea, a Brains, a Paddy and the Rats, Lajkó Félix és a Budapest Bár. A nyári fesztiválszezonban egyedül itt ad koncertet Harcsa Veronika vendégeként az Erik Sumo Band. A Design Terminal Udvarban pedig esténként lesznek a Cseh Tamás Program által szervezett koncertek, fellép többek között a Seaside, az Anima Sound System, a The Shudras és a Hősök is. Az Elevenkert és a Tilos Rádióval összefogott Kocsor Ház is nagy bulikat ígér. Az Elevenkert fő fellépői a Kistehén, a Ricsárdgír, a Babel és a Pluto.

A Muharay Udvarban, a Folk Udvarban a néptáncé és népzenei koncerteké a főszerep, a Fonó  Budai Zeneház a fesztivál teljes 10 napjára kínál világzenei programot saját színpadán, a taliándörögdi Ősök Házában.

A Völgy komolyzenei programja is tartogat  izgalmakat, a Concerto Budapest taliándörögdi koncertje mellett idén sem hiányozhat a Kapolcs és Vígántpetend templomjait zenével feltöltő Boros Misi és a Virtuózok csapata, ott lesz Hegedűs Endre zongoraművész, Geiger György trombitaművész, fellépnek az Operaház nagykövetei. Koncertet ad Rákász Gergely, Szirtes Edina Mókus magyar és francia költők verseit dolgozza át.

Gyerekprogramokkal is több udvar készül, ezek közül az egyik legnépszerűbb a Kaláka Versudvar, de lesz Palya Bea gyerekkoncert és Zenehajó is Hajós Andrással.

A Művészetek Völgye részletes programjaiért kattints a muveszetekvolgye.hu oldalra.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Marhát kapott a PaFe Ha pünkösd, akkor Pannónia Fesztivál, ha Pannónia Fesztivál, akkor pedig óriási buli a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK) és még marha sok hazai banda részvételével. És hogy milyen pofát kap idén a fesztivál? Most kiderül! A hag...
2017-ben is megtelik élettel Tállya – jön a 2. Kerekdomb Feszt... Idén először rendezték meg a Kerekdomb Fesztivált Tállyán, a Tokaji Borvidék nagy múltú, elfeledett településén. A szervezők célja, hogy a fesztivál segítségével visszahozzák az egykori kulturális pezsgést és időről időre színházi, irodalmi előadások...
El voltunk látva rendesen – A nagy 2012 értékelés Szerkesztőségünk tagjai a napokban számot vetnek az év számukra meghatározó zenei eseményeivel, és a konklúziót nem is tartjuk magunkban: megosztjuk veletek szilveszter alkalmából, számunkra melyek voltak 2012 legkiemelkedőbb (vagy éppen legkínosabb)...