Tíz éves a Fesztblog és neked ez nagyon jó!

Idén nyáron (egészen pontosan augusztus elején) 10 éves lesz a kezdetben szigetblogként indult, ám hosszú évek óta fesztblogként futó oldalunk. Sok sör lefolyt már azóta a fesztiválozók torkán és most nem is mennénk bele a múltidézés hosszas, helyenként nyálas, ködös és nem feltétlenül szórakoztató tevékenységébe, ehelyett inkább nézzük, hogy mit jelent ez a születésnap neked, vagyis az olvasónak. Mert hogy nagy dolgokkal készülünk nektek, az biztos, sőt, az eddigi legnagyobb dolgokkal! Lássuk is, mire számíthattok tőlünk ezen a nyáron!

13323212_10209647700458911_4939375770471229685_o

Egy dolgot szögezzük le az elején, hogy mit nem ígérhetünk: sajnos nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy sikerül egy újabb képet összehozni Palvin Barbival, egyrészt ő elég elfoglalt mostanában Hamiltonnal, másrészt pedig már nincs VIVA Comet gála, ahol az előző képet is lőttük vele. Mindenesetre ha úgy adódna, hogy egymás mellé keveredünk egy Wellhello koncerten a VOLTon vagy a fröccspultnál Orfűn, mindenképp kérünk egy fotót tőle az új matricánkkal!

Köszi Barbi!

No, viszont lássuk, hogy mit ígérhetünk:

igyekszünk idén is minél több fesztiválról tudósítani írásosan és képi formában (ahogy eddig is), sőt idei terveink szerint több külföldi fesztiválra is eljutunk majd, ahonnan magyarul még nem olvashattatok beszámolókat (a szabadkai falunapoknál egy kicsit nagyobb rendezvényekre kell gondolni, bár az sem lehet rossz móka).

Oké, ez eddig bullshit, ugye? Valóban. Lássuk akkor, hogy miért lesz nektek jó, hogy 10 éves lesz a kedvenc fesztblogotok!

Először is: valami elképesztő születésnapi nyereményjáték-sorozattal készülünk nektek. Oké, ezt már mondtuk a karácsonyi játéknál is, de ez most tényleg elképesztő lesz! Amit már biztosan mondhatunk, hogy kisorsolunk több, mint harminc fesztiválbelépőt és koncertbelépőt az ország legnagyobb bulihelyeire és fesztiváljaira!  Lesznek páros koncertbelépők már most sold out-os bulikra, fesztiválbérletek és napijegyek töménytelen mennyiségben (köztük vannak ám VIP karszalagok is), egyéb fesztiválos ajándékcsomagok. Tényleg fantasztikus lesz, majd’ két hónapig szinte folyamatosan nyerhettek velünk valamit!

De nem csak nyereményekkel készülünk ám nektek, van még három titokzatos projektünk. Ezeket egyelőre még nem árulnánk el (bár megfelelő mennyiségű fröccs esetén beszélhetünk a dologról), legyen elég annyi: ebből kettőhöz a telefonotokra, egyhez pedig személyesen rátok lesz majd szükség. Jah, és természetesen (ahogy a jó marketingszöveg mondja) fasza lesz nagyon mind, csak ez most tényleg igaz lesz.

Szóval, a lényeg: köszönjük nektek ezt a 10 évet (KÖSZI, amolyan Lovasisan, de nyugi, mi nem oszlunk fel), és a jövő héttől készüljetek, indul a nyereményözön, nyereményeső, nyereménycunami, nyereményzuhatag! A játékok végén, augusztus elején érkezik egy nagyon-nagyon értékes főnyeremény (részletek később, de tényleg) és hamarosan érkezünk a három meglepetésünkkel is. Reméljük, így sikerül meghálálnunk a sok kattintást és likeot, amit az évek során tőletek kaptunk!

Ők már tudják a főnyereményt (Fotó: FB, Rockstar Photographers)

Várakozásunkat – és reméljük a tiéteket is – csak egy ilyen feszt-o-méterrel tudjuk érzékeltetni:

feszt_o_meter_110

A játékok tehát hétfőn indulnak, ahogy mondani szokták: kérjük maradjon vonalban (aka. a Facebookon vagy Instagramon), kollégáink hamarosan tájékoztatják a továbbiakról!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Fesztblog a rádióban! Hogy melyikben? Hát a Stockholm Syndrome Radio-ban, a Soundkitchen műsorában ma, azaz csütörtökön 15 órától. Meghallgathatjátok, hogy boci29 és Csingasz bloggereink milyen zenéket válogattak nektek. A számok listája: Arctic Monkeys - Fluorescent Ado...
Ez volt 2013 a Fesztblogon Itt az év vége, minden oldalon érkeznek a beszámolók 2013 legcukibb jegesmacijáról, listák a legjobb búvárszivattyúkról, így hát mi sem akarunk lemaradni: mi is értékeljük az évet, lássuk, milyen volt 2013 a Fesztblogon! Először vegyük csak végig,...
Az év 18 pillanata a fesztblog szerint – 2.rész Hosszú év volt 2014. Mondjuk annyira nem, mint 2012, de ezt most hagyjuk. Volt idén is rengeteg dolog, amire érdemes emlékezni, legyenek azok jók vagy rosszak. Összeszedtük nektek, hogy nekünk mik voltak idén a meghatározó dolgok, hogy esetleg legköz...