VOLT 2016 – akiket a legjobban várunk, 1.rész

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra a nyár első igazán nagy hazai fesztiváljáig, a Soproni VOLT Fesztiválig. Minden évben az egyik kedvencünk ez a rendezvény és ez idén sem lesz másként – legalábbis a felhozatalt tekintve. Átvesszük nektek a legfontosabb fellépőket, hogy nehogy lemaradjatok valami igazán fontos/érdekes buliról. Csapjunk is bele!

Fotó: VOLT FB

Ki? Iron Maiden
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Július 1., péntek 21:00

Kezdjük a legnevesebb fellépővel, a VOLT plakát legnagyobb betűivel, a vasladyvel, az Iron Maidennel. Kell részleteznünk, hogy miért kötelező program Bruce Dickinsonék koncertje? Ugye, hogy nem! A csávó és maga a zenekar is egy élő legenda, ez még a Prodigys arcoknak is kötelező program! Sajnos a géppel várhatóan Bécsben landolnak majd, nem a Lővér kempingben, de így is lesz látnivaló bőven!

Iron Maiden – Fear Of The Dark (Live At Rock In Rio) – Legendado

Vídeo do IRON MAIDEN no Rock In Rio, tocando a música „Fear Of The Dark”, legendado por mim em PT-BR. espero que gostem… PS: Legenda Separada

Ki? Axwell /\ Ingrosso
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 30., csütörtök 22:30

A legendás Swedish House Maffiának ex tagjai a jelenlegi felállásukban a progressive megtestesítői. A két dj már jó pár éve kihozza a tombolni vágyó közönségből a maximumot, szóval tuti, hogy elkápráztatják majd a VOLT népét, ahogy tavaly a Soundon is ezt tették. Részlet a tavalyi beszámolóból:

Amióta véget ért a fellépésük, sőt a cikk írása közben is folyamatosan azon gondolkodom, hogyan is tudnám jellemezni szettjüket. Sokat látott ember vagyok, de most komolyan elállt a szókincsem. EMBERTELEN JÓ VOLT! Eddig négy single-t adtak ki a srácok: az On my way, aCan’t hold us down, illetve a Something new úgy ahogy van, már nagyot üt, de a fellépésen hallott szettben felért 62 db ingyen sörrel. Legfrissebb számukat, a Sun is shining-ot pedig hosszú perceken át skandáltatták a közönséggel, kiráz a hideg, amikor a nép egy emberként üvölti a szöveget. A duó úgy köszönt el végül, hogy jövőre ugyanitt ugyanekkor, nagyon-nagyon szeretnénk őket még százszor a Soundon hallani.

Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining

Sun Is Shining – On iTunes Now: http://axing.so/SunIsShining Get the extended version on Beatport: http://axing.so/sunisshiningbp Steam it on Spotify: http://axing.so/SunIsShiningSp Buy Ushuaia Ibiza Tickets: http://www.ushuaiaibiza.com/tickets H&M Summer 2015 featuring Sun Is Shining: https://www.youtube.com/watch?v=HZ3aArrtQdQ Follow Axwell & Ingrosso Online http://axwellingrosso.tv http://facebook.com/axwellingrosso http://twitter.com/axwell http://twitter.com/ingrosso http://instagram.com/axwell http://instagram.com/ingrosso Snapchat: axwellingrosso Line: http://line.me/ti/p/%40ai15 Music video by Axwell / Ingrosso performing Sun Is Shining.

Ki? Slayer
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Július 2., szombat 19:30

Azért kell kimenni megnézni őket, mert ha ötvenes, megtestesedett, őszülő szakállú pasik nyomják a kegyetlen durvulást, az annyival sokkal kúlabb, mint mikor a fiatalok. A fiataloknak könnyű. A Slayer is már a 80-as években úgy tolta, ahogy a legtöbben még most sem, sőt, ezután sem.

Slayer – Raining Blood

Raining Blood, by Slayer.

Ki? Nero DJ set
Hol? OTP Bank-Petőfi Rádió Nagyszínpad
Mikor? Július 1., péntek 02:00

A két brit elektronikus zenész, illetve producer, Daniel Stephens és Joseph Ray, valamint Alana Watson énekesnő a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum’n’bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkező produkciója 2010 óta tartja lázban Európát.

Nero – Into The Night

BETWEEN II WORLDS is available now: po.st/iTB2W www.thisisnero.com www.mtarecords.co.uk http://facebook.com/nero http://twitter.com/nerouk https://soundcloud.com/nero https://plus.google.com/+NeroOfficial… https://instagram.com/nero/ http://po.st/NeroSpotify Sign-up to receive updates: http://po.st/NeroSignUp Like MTA Records – http://facebook.com/mtarecords Follow MTA Records – http://twitter.com/mtarecordsuk Listen to MTA Records – http://soundcloud.com/mtarecords Directed by Markus Lundqvist & Dan Stephens Animation by Red Knuckles Music video by Nero performing Into The Night.

Ki? Ella Eyre
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 28., kedd 22:30

Mindössze 22 éves, de zenélt már együtt a Rudimentallal, DJ Fresh-sel, Wiz Khalifával és a Bastille-vel is. A hangja nagyon jónak tűnik, meglátjuk élőben mennyire működik a dolog. Már rögtön az első nap, a Petőfi Zenei Díj átadó után fellép a Nagyszínpadon, mi tuti ott leszünk!

DJ Fresh ft. Ella Eyre – Gravity [Official Video]

The official music video for DJ Fresh’s track ‘Gravity’ ft. Ella Eyre.

Ki? Quimby 25 éves koncert
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 29., szerda 21:00

25 éves lesz az a Quimby, akikről írtunk már jókat, írtunk rosszakat, temettük őket, majd újra az égbe emeltük Kiss Tibiéket. Az utóbbi években azonban inkább pozitív az összkép a zenekarról, ami ha a 25 éves koncertjén előhúz egy-két rég nem hallott nyulat a cilinderről, már megéri elmenni rá.

Quimby – Forradalom

https://itunes.apple.com/hu/album/forradalom-single/id1110685754 Zene: Quimby Szöveg: Kiss Tibor Producer: Bernhard Hahn Felvételek: SounDay Stúdió, Budapest Mix & mastering: Bernhard Hahn / Tin Roof Studio, Stuttgart Kiadó: Tom-Tom Records (2016) szöveg: Ma elkezdődik a forradalom Fegyverkeznek a fegyvertelenek Feszülten lapít a hatalom Nem engednek az elégedetlenek Felgyújtják majd a kukákat a randalírozók Vérszagra

Cikkünk második része hamarosan érkezik!