Idén is mi döntjük el, hogy mi legyen a Nagyszínpad neve Orfűn

A tavalyi, Boldogság te kurva Nagyszínpad után idén is a közönség nevezheti el a Fishing On Orfű nagyszínpadát. Ennek gyakorlatilag már hagyománya van az Orfűi tóparton, mivel három éve jótékonysági árverés, tavaly közönségszavazás döntött a legnagyobb színpad nevéről. Máris mondjuk, hogy mi az idei kitétel a névvel szemben és ne feledjétek, a FOO már közelebb van, mint gondolnátok! Hamarosan mi is jövünk a részletes ajánlókkal!

Tavaly a fesztivál fellépői által ihletett sorok / dalszövegrészletek versengtek (és végül az Esti Kornél dalcíme, a “Boldogság, te kurva” nyert), idén viszont új tematika viszi tovább a hagyományt: elhunyt zenei legendák lehetnek a legnagyobb koncerthelyszín névadói Orfűn.

Esti Kornél – Boldogság,te kurva

Az Esti Kornél a Boldogság, te kurva című 2011-es lemezének címadó dala. Iratkozz fel hogy ne maradj le semmi újdonságról: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=estikornelzenekar A videót Vad Róbert és Rácz Péter készítette. http://cinemate.hu/ A Boldogság, te kurva megvásárolható / meghallgatható: iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/boldogsag-te-kurva/id883624128 Deezer: http://www.deezer.com/album/7862144 Spotify: https://open.spotify.com/album/4BHflsEYWTKIBmB8CLtrnz Kövess minket a Facebook-on: http://www.facebook.com/estikornelzenekar BOLDOGSÁG, TE KURVA (Szöveg: Lázár Domokos) Nézz rám és gondolj akár másra is, Csak legyen végre jobb.

Talán nem meglepő, hogy idén sem paktáltunk le egy multicéggel, mint főszponzorral, így viszont továbbra is a közönség döntheti el a nagyszínpad nevét Orfűn. A közelmúltban számos legendás zenész hunyt el, egy kicsit előttük is tisztelgünk a szavazás idei tematikájával.

– mondta el Lovasi András, a fesztivál egyik szervezője. Az egyetlen szabály, hogy a zenei életben nagyot alkotó, már nem élő személyekre lehet szavazni. Vivaldi nagyszínpad, Radics Béla nagyszínpad vagy Kurt Cobain nagyszínpad? Bármelyik lehetséges idén Orfűn! A szavazás itt érhető el.

Illetve még egy örömteli hír: 300 további sátorjegy és 10 db exkluzív, zárható kisház is értékesítésre kerül, csapjatok le rájuk! A sátorjegyek és a Minikabinok már elérhetőek a Ticketportal országos hálózatában.

A most rendelkezésre bocsátott sátorjegyeken és minikabinokon túl már csak párszáz napijegy és bérlet kapható az idei Fishingre. Aki ott szeretne lenni, mindenképpen váltsa meg jegyét elővételben!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Orfűn indul az idei nyarunk is Hamarosan belecsapunk az idei lecsóba is - indul a hazai fesztiválszezon, rögtön az elején az egyik örök kedvencünkkel, a Fishing On Orfűvel. Hiszen hol is lehetne jobban megünnepelni, hogy végre vége a vizsgáknak/sulinak/tavaszi hajtásnak a melóban,...
Megjött a Fishing részletes program – benne a Kispál utoljára,... Megérkezett a Fishing On Orfű teljes programja, benne az idén (elvileg) utoljára összeálló Kispállal, az Orfűn először fellépő Anima Sound Systemmel és a szokásos magyar alter vonal képviselőivel. Lesznek idén is különlegességek természetesen, de - h...
Fishing On Orfű – itt a dátum, decembertől jönnek a jegyek is!... A világ legbarátságosabb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű 2016-ban június 22-25. között kerül megrendezésre. Lesz Kispál és a Borz utoljára és valószínűleg – az utóbbi évekhez hasonlóan – elővételben teltház. December 1-én indul a jegyértékesí...