Nézd élőben a Coachella Fesztivált!

13012607_10153962786261648_4828839256796628843_n

Paul Tollet ’99-ben hívta életre a Coachella Zenei és Művészéti Fesztivált, amely mai két hétvégés, ugyanazt megismétlős verziójában 2001 óta létezik. A kaliforniai Indio városának Empire Polo Club-jában az indie, rock, hip-hop és edm sztárok és feltörekvők előadók, együttesek lépnek fel.

Line up-ját akár bármelyik európai fesztivál is megirigyelhetné. A rendezvény idén azzal írta be magát a fesztiváltörténelembe, hogy a Guns N’ Roses három eredeti taggal itt lép fel újra a nagy nyilvánosság előtt. Három különböző színpad eseményeit követhetjük élőben, igaz kilenc óra eltolódással. Így nagyon korán kell kelni vagy sokáig fennmaradni, ha kíváncsiak vagyunk kedvenceinkre vagy csak kalandoznánk egyet az ottani nem is mindig túl ismert zenei kínálatban.

Amikor pedig az amerikai fesztivál testvéreink alszanak akkor interjúkat, pillanatképeket és koncertismétléseket nézegehetünk a streaming csatornákon. A Coachella Youtube oldalán be is állíthatjuk melyik ismétlésre vagyunk kíváncsiak. Az idei fellépők között olyan nagy nevek is szerepelnek, akiket mi is viszont láthatunk elsősorban a Sziget által gondozott rendezvényeken: Zedd, The Last Shadow Puppets, Sia, CHVRCHES, Years&Years.

1-es csatorna

https://www.youtube.com/watch?v=SjOLOfyn95U

2-es csatorna

https://www.youtube.com/watch?v=PvHy7jNCfs0

3-as csatorna

https://www.youtube.com/watch?v=xhMmH0AFwLc