Majdnem teljes a VOLT programja

Boldog születésnapot, VOLT Fesztivál!

Bár furának tűnhet a dátum, de igaz: április 4-én ünnepli 23. születésnapját a Telekom VOLT Fesztivál. Korábban ugyanis nem a nyár elején, hanem tavasszal kerültek megrendezésre a VOLT-ot. De hagyjuk is a múltat, beszéljünk az idei fesztiválról, amelynek zenei programja mára 90%-osnak mondható. Kaptunk még újabb 50 fellépőt – mások mellett – a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi és a brit Nero fellépése is a 23. VOLTon lesz. Mától 6 színpad részletes programja olvasható a www.volt.hu oldalon, de lássuk az új neveket!

Eddig sem szégyenkezhetett Európa 2015-ös legjobb közepes méretű fesztiválja a bejelentett nevek tekintetében: volt már korábban szó az Iron Maiden, a Slayer, a Prodigy, Wiz Khalifa, Axwell⌃Ingrosso és Paul Kalkbrenner bulijairól is – melléjük újabb 50 fellépő csatlakozott a mai napon. A Telekom VOLT Fesztivál vendége lesz a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum’n’bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkező brit Nero DJ-páros. Ugyancsak a VOLTon, egy különlegesnek ígérkező, jubileumi koncerten ünnepelhetjük a Quimby 25. születésnapját és Rúzsa Magdi is visszatér Sopronba.

Quimby-Ajjajjaj

Quimby-Ajjajjaj “Ha nyikorog a szekér, És ködbe’ iázik a szamár. Lebeg a szögre akasztva az idő, De a mami ma még haza vár. Ragad a hajnal, süpped a beton, És visszafele forog a föld. Egy angyal zúg le a gangról ,mer’ az Úr A bánat rozsdás kardjába dől.

A Soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a jazz-produkciók között a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter Duó és a Rozsnyai Péter Trió lép színpadra.

Idén is lesz Telekom tér és foci eb közvetítés, valamint ezen a helyszínen lép fel a GusGus, Alle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma bulija is.

GusGus – Crossfade (Official Video)

GusGus – Crossfade (Official Video) Mexico Album Release Date 23.06.2014 Buy Mexico Album CD: http://www.kompakt.fm/releases/mexico LP: http://www.kompakt.fm/releases/mexico_2xlp_cd iTunes: https://itunes.apple.com/album/mexico/id875100328?l=en Tourdates July 30th — Studie 2, Copenhagen, Denmark September 16th – Basen, Warsaw, Poland September 17th — Studio, Krakow, Poland September 19th — B90, Gdansk, Poland September 20th — Eskulap, Posnan,

Mától elérhetőek a  www.volt.hu oldalon a Telekom Nagyszínpad, az OTP Junior – Petőfi Rádió Nagyszínpad, a Jana Színpad, a Telekom Tér, a Sopron Színpad és a Terasz részletes programjai között. A következő hetekben az összes többi részlet is tisztázódik, legyetek résen, csapjatok le a jegyekre gyorsan!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Már egy éve Akvárium az Akvárium Március 28-án lesz egy éve, hogy Akvárium Klub néven működik az Erzsébet tér alatti rendezvényközpont. Egy év alatt több, mint 400 program és 100 ezer látogató volt a helyen, ami mindenképp tiszteletre méltó. Ebből a jeles alkalomból igazán különlege...
Erősen indít a VOLT – érkezik Wiz Khalifa és az Iron Maiden!... Bár a 2016-os VOLT Fesztivál még rettentően messzinek látszik, nem árt már most odafigyelni a soproni rendezvényre, ugyanis elég erősen kezdik a bejelentés-hullámot: érkezik az Iron Maiden és Wiz Khalifa! Fontos infó még, hogy november 26-tól - 48 ór...
Mérsékelt várakozások Szerintetek mi a Sziget hivatalos napjai előtti napok fő programja? Szerintetek van valaki, aki az évi ezer Quimby koncert mellett ad 7.000 (a helyszínen már 8.000) forintot egy koncertért? Ja, hogy egy egész napot ígérnek? Aki ott volt az Almássy ...