Majdnem teljes a VOLT programja

Boldog születésnapot, VOLT Fesztivál!

Bár furának tűnhet a dátum, de igaz: április 4-én ünnepli 23. születésnapját a Telekom VOLT Fesztivál. Korábban ugyanis nem a nyár elején, hanem tavasszal kerültek megrendezésre a VOLT-ot. De hagyjuk is a múltat, beszéljünk az idei fesztiválról, amelynek zenei programja mára 90%-osnak mondható. Kaptunk még újabb 50 fellépőt – mások mellett – a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi és a brit Nero fellépése is a 23. VOLTon lesz. Mától 6 színpad részletes programja olvasható a www.volt.hu oldalon, de lássuk az új neveket!

Eddig sem szégyenkezhetett Európa 2015-ös legjobb közepes méretű fesztiválja a bejelentett nevek tekintetében: volt már korábban szó az Iron Maiden, a Slayer, a Prodigy, Wiz Khalifa, Axwell⌃Ingrosso és Paul Kalkbrenner bulijairól is – melléjük újabb 50 fellépő csatlakozott a mai napon. A Telekom VOLT Fesztivál vendége lesz a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum’n’bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkező brit Nero DJ-páros. Ugyancsak a VOLTon, egy különlegesnek ígérkező, jubileumi koncerten ünnepelhetjük a Quimby 25. születésnapját és Rúzsa Magdi is visszatér Sopronba.

Quimby-Ajjajjaj

Quimby-Ajjajjaj “Ha nyikorog a szekér, És ködbe’ iázik a szamár. Lebeg a szögre akasztva az idő, De a mami ma még haza vár. Ragad a hajnal, süpped a beton, És visszafele forog a föld. Egy angyal zúg le a gangról ,mer’ az Úr A bánat rozsdás kardjába dől.

A Soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a jazz-produkciók között a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter Duó és a Rozsnyai Péter Trió lép színpadra.

Idén is lesz Telekom tér és foci eb közvetítés, valamint ezen a helyszínen lép fel a GusGus, Alle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma bulija is.

GusGus – Crossfade (Official Video)

GusGus – Crossfade (Official Video) Mexico Album Release Date 23.06.2014 Buy Mexico Album CD: http://www.kompakt.fm/releases/mexico LP: http://www.kompakt.fm/releases/mexico_2xlp_cd iTunes: https://itunes.apple.com/album/mexico/id875100328?l=en Tourdates July 30th — Studie 2, Copenhagen, Denmark September 16th – Basen, Warsaw, Poland September 17th — Studio, Krakow, Poland September 19th — B90, Gdansk, Poland September 20th — Eskulap, Posnan,

Mától elérhetőek a  www.volt.hu oldalon a Telekom Nagyszínpad, az OTP Junior – Petőfi Rádió Nagyszínpad, a Jana Színpad, a Telekom Tér, a Sopron Színpad és a Terasz részletes programjai között. A következő hetekben az összes többi részlet is tisztázódik, legyetek résen, csapjatok le a jegyekre gyorsan!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szívvel, lélekkel – Születésnapi Quimby-beszámoló A Quimby tegnap este másodjára készült az Arénába, hiszen a 20 éves szülinapjuk után a negyedszázadosat is a Papp Lászlóban ünnepelték, amire nem kevesebbet, mint 13 hónapot készültek. Quimby A koncert előtt feltettem magamnak a kérdést, hogy ...
VOLT 2016 – akiket a legjobban várunk, 2.rész Sorra vesszük a VOLT legjobb fellépőit, hiszen már kevesebb, mint egy hónap van hátra a nyár első igazán nagy hazai fesztiváljáig. Minden évben az egyik kedvencünk ez a rendezvény és ez idén sem lesz másként - legalábbis a felhozatalt tekintve. Átves...
Fridge Fesztivál: kész a zenei program Európa egyik legnagyobb havas-jeges fesztiválján az extrém hó-sport mellett a zene is nagy vonzerő. Az idei Fridge fellépői közül korábban több név napvilágra került, de mára már teljes a kép. Nézzük, mire bulizhatunk november 21-22-23-án a Hungexpo ...