Itt az ideje órát állítani – Idő van!

Figyelem, óráátállítás! Bár sajnos ez nem a „ma éjjel egy órával többet bulizhatsz” nevű rendezvény, hanem annak éppen ellenkezője, ez nem akadályozhatja meg a táncoslábúakat abban, hogy egy jót ropjanak 100% hardpopra. Vasárnap este mutatja be új lemezét Idő van címmel a Fish! az A38-on, egy jó halas bulinak pedig már igazán ideje volt. Ahogy ők mondják: „Az új dalok még újabbak, a régiek még régebbiek!”

Az új album az idő tematikáját járja körbe, és a zenekar, tőlük egyáltalán nem szokatlan módon, különleges lemezmegjelenéssel készült ezúttal is. Az Idő van a digitális és CD formátum mellett egy egyedi, limitált példányszámú USB karórán is megjelenik, amit a lemezhez készült friss póló kollekcióval együtt már most be lehet szerezni. Ezen az albumon zenél először az új dobos, Hámori Dávid is, meglátjuk hogyan muzsikál a srác.

Az új albumról az első klipes dal a Huszonötödik óra, mely tökéletesen mutatja be azt a pozitív és elsöprő energiát, amit egy Fish! koncert során a közönség a saját bőrén is tapasztalhat.

Fontos infó még, hogy aki a fesztiválszezon előtt szeretné még elkapni a srácokat egy klubkoncerten, annak Budapesten csak ezen az estén lesz esélye erre, más koncert a fesztiválokig ugyanis nem lesz. És még valami: másnap munkaszüneti nap (és locsolkodás) lesz, amikor is inni szinte kötelező, azt pedig miért is ne kezdenénk el már előző este egy jó buli keretein belül?

Fish!
2016.03.27.
A38 hajó
Jegyek erre, esemény erre.