Itt az ideje órát állítani – Idő van!

Figyelem, óráátállítás! Bár sajnos ez nem a “ma éjjel egy órával többet bulizhatsz” nevű rendezvény, hanem annak éppen ellenkezője, ez nem akadályozhatja meg a táncoslábúakat abban, hogy egy jót ropjanak 100% hardpopra. Vasárnap este mutatja be új lemezét Idő van címmel a Fish! az A38-on, egy jó halas bulinak pedig már igazán ideje volt. Ahogy ők mondják: “Az új dalok még újabbak, a régiek még régebbiek!”

FISH! – Ne is figyelj rám (Necc Remix) [Official Music Video]

iTunes: http://apple.co/1J1ZJ5D Spotify: http://bit.ly/1IbN6pP Deezer: http://bit.ly/1K3Jdn3 GooglePlay: http://bit.ly/1GACuQm eMusic: http://bit.ly/1TixyVH IDŐ VAN! AZ ÚJ LEMEZ ÉS PÓLÓKOLLEKCIÓ A WEBSHOPON: http://www.fishonline.hu/ Lemezbemutató március 27-én az A38 hajón, FB esemény: https://www.facebook.com/events/518157428357510/ FISH!

Az új album az idő tematikáját járja körbe, és a zenekar, tőlük egyáltalán nem szokatlan módon, különleges lemezmegjelenéssel készült ezúttal is. Az Idő van a digitális és CD formátum mellett egy egyedi, limitált példányszámú USB karórán is megjelenik, amit a lemezhez készült friss póló kollekcióval együtt már most be lehet szerezni. Ezen az albumon zenél először az új dobos, Hámori Dávid is, meglátjuk hogyan muzsikál a srác.

Az új albumról az első klipes dal a Huszonötödik óra, mely tökéletesen mutatja be azt a pozitív és elsöprő energiát, amit egy Fish! koncert során a közönség a saját bőrén is tapasztalhat.

FISH! – A huszonötödik óra [Official Music Video]

IDŐ VAN! AZ ÚJ LEMEZ ELŐRENDELHETŐ A WEBSHOPON: http://www.fishonline.hu/ Lemezbemutató március 27-én az A38 hajón, FB esemény: https://www.facebook.com/events/51815… FISH! FB: https://www.facebook.com/fishzenekar FISH!: Kovács Krisztián/Gajda Mátyás/Binges Zsolt/Hámori Dávid Zene/szöveg: Kovács Krisztián Felvétel/keverés/mastering: Black Hole Sound/Vári Gábor Videó: PURE – http://www.pureprod.hu/ Köszönet: Trashill Stúdió/Csobi, Bobi & Instant, PURE/Berti/Somi/Andris/Tomi, Rebel Music/Gábor/Ruszi/Dadan, Fish!

Fontos infó még, hogy aki a fesztiválszezon előtt szeretné még elkapni a srácokat egy klubkoncerten, annak Budapesten csak ezen az estén lesz esélye erre, más koncert a fesztiválokig ugyanis nem lesz. És még valami: másnap munkaszüneti nap (és locsolkodás) lesz, amikor is inni szinte kötelező, azt pedig miért is ne kezdenénk el már előző este egy jó buli keretein belül?

Fish!
2016.03.27.
A38 hajó
Jegyek erre, esemény erre.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Dalpremierek júniusban avagy mit fogsz hallgatni júliusban Benne a nyárban, benne a fesztiválszezonban derékig, túl Orfűn és nyakunkon a Volt. Mire olvassátok már Slashre fogjátok rázni a buksitokat. A múlt hónapban nem sok emberi kézzel hajtott hangszerrekkel teli számokat kellett bemutatnunk. Sorry! De hát...
Fish! + Supernem + Uzipov koncert a Barba Negrában Mikor megtudtam, hogy a Fish! zenekar a Supernemmel közös bulit tervez, alig fértem a bőrömbe. Tényleg a két mostanában legnagyobb bulit csapó bandát összeengedik, méghozzá nem is akárhol, hanem a Barba Negra kalózhajójának fedélzetén?! Csak egy szó ...
PAFE – a megmentett vasárnap + nagyértékelés Igazából a vasárnapi napnak úgy vágtunk neki, hogy itt a fesztivál utolsó napja, tehát mindent vagy semmit: vagy lesz egy igazán ütős koncert a PaFe lezárásaként, vagy azzal mehetünk haza, hogy egy igazán emlékezetes bulink sem volt a négy nap során....