Újra van Biorobot! …és még koncertjük is lesz!

Hosszú kihagyás után február 12-én az Akvárium Klub KisHall-jában lép újra színpadra a BioRoBoT. Ez a formáció viszonylag ritka a magyar könnyűzenében. Két frontember – a hiperkarmából érkezett Bérczesi Róbert és plutós Nemes András – egyenrangú partnerként vettek részt a dalszerzésben, megidézve a McCartney-Lennon dalszerzőpáros archetípusát.

Néhány interneten közzétett dalukkal gyorsan komoly rajongótábort szereztek maguknak, és bár keveset koncerteztek, a kezdetektől fogva komoly siker várományosnak tekintették őket.

A rögös úton elkészült első lemez dalközpontú, beat-rockos, helyenként punkos lendületű, helyenként táncdal-hangulatú, tarka és szétszórt pillanatfelvétel változatos énekdallamokkal és ritmikákkal. A most készülő és tavaszra várható második album első pár dalát ezen a koncerten mutatja be az előadópáros, ahogy szokott lenni rendes élőzenekaros kíséretében.

Biorobot, Zaják és Társa
2016.02.12., kapunyitás: 20.00
Akvárium Klub, KisHall
facebook event | BioRoBoT bandcamp | BioRoBoT facebook | youtube

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Best of 2013, avagy kedvenc lemezeink az idén (I. rész) Pár hete bemutattuk, a mértékadó nyugati zenei sajtótermékek miképp értékelték a 2013-as évet, mely lemezeket tartották a legjobbnak. Most eljött az ideje, hogy mi is elmondjuk, mely 10 albumot pörgettük a legtöbbet idén. Az összegző cikk első része ...
BRBT – a legjobb a februárban anyám! mennyi ideje várok már erre a koncertre! 2013 novemberében órákat ácsorogtam többed magammal a Hunniában Nemes Andrásra, pontosabban a BioRoBot albumra várva, amit ő hozott magával. Ez egyáltalán nem erősségem, de vártam türelemmel az első és...