30Y Best Of kapható úton útfélen – keresd a MOL kutakon

30Y Best Of kapható úton útfélen – keresd a MOL kutakon

December 16-án jelenik meg a 15 éves 30Y Best of lemeze a zenekar 7 sorlemezének emblematikus dalaival. A zenei időutazás végállomása 2015, a 30Y próbaterme, hiszen az album egy eddig meg nem jelent próbaterem session-t is tartalmaz.

És ha felmerülne benned a kérdés, hogy vajon van-e létjogosultsága egy Best of lemeznek egy zenekar életébe, Beck Zoliék ezt válaszolják:

„a 30Y elmúlt 15 éve elég sok olyan dologról szólt, ami nem fér el egy CD-n, valószínűleg lapokra se lehet leírni. és a fene tudja, hogy kell-e bármit is mondani egy zenekarnak, mint azt, hogy figyelj, vannak dalaink, ha akarod, hallgasd meg. a legfontosabb dalaink kerültek a lemezre, vagy a legjobbak, vagy a legismertebbek – szerintünk ez a lemez ezek közös halmaza. metszetnek mondanád? hogy a kezébe tudd nyomni a haverodnak, ha kérdezi, mi ez a 30Y, hogy majd a gyereknek, az unokának is meg lehessen mutatni. miattunk, apám, nem kell szégyenkezned.”

A lemezeket december 16-tól a MOL benzinkutakon szerezhetitek be, így még pont a fa alá tudjátok tenni, akár magatoknak, akár szeretteiteknek.