Bulizz Még Egyet, azaz BME Egyetemi Napok idén is!

Erős zenei felhozatallal, köztük az utóbbi év egyik legnagyobb slágerét jegyző világsztárral, a legmenőbb hazai előadókkal, sport és közösségi programokkal indul útjára, és varázsolja 3 napra fesztiválhelyszínné az Infoparkot szeptember 15. és 17. között Budapest legnagyobb hallgatói bulija, a IX. BME Egyetemi Napok.

3 nap, 3 éjszaka, 3 helyszín, és számtalan zenei stílust magába foglaló koncertélmények. AronChupa albatroszától, a női szíveket meghódító, a pécsi egyetemről induló Halott Pénzen, és a hazai terepen játszó Ivan and the Parazolon át, a budapesti egyetemi klubélet királyaiig mindenki ott lesz, aki számít Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválján.

Vibrálás, szabadesés, filmszakadás… Ez csakis az Anna and the Barbies koncertjén lehet, ahol Pásztor Anna sámánként eksztázisba viszi a közönséget. A szórakozás, és a pogó garantált lesz, a Paddy and the Rats vidám kocsma punk zenéjére még a sör is jobban fog csúszni.

Ki ne emlékezne azokra a csodás 90-es évekre? Csütörtök este I Love Retro Night az Egyetemi Napokon! Animal Cannibals, V-Tech, Groovehouse, UFO és DJ Dominique fogják visszaforgatni az idő kerekét.

„Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy…. „ – a 30Y már csak tudja, lázadás, találkozások, emlékezetes őrültségek, ebben lesz részünk az Egyetemi Napok alatt. Minden napnak meglesz a maga varázsa, különlegessége, kedden konfetti partyval indít a rendezvény, majd szerdán lufi esőben táncolhatják végig az éjszakát a fesztiválozók, míg a záró estén az időben érkezők világító karkötőt kapnak, amik garantáltan megszínesítik az éjszakát.

Az utolsó éjszaka a mulatásról fog szólni, Kis Grófo idén barátait is elhozza. Erről a buliról senki sem akar majd lemaradni!

A fesztivál nem csak a bulizásról szól: NKE / ELTE / ÓE / BME / SE / BCE / BGF – A csata folytatódik!

2015 szeptember 16-án az egyetemek és főiskolák csapatai újra összemérik erejüket a BME Sportközpontban és Sporttelepén, Budapest legnagyobb felsőoktatási sportrendezvényén Közel 3000 résztvevő, elszántság és akarat, egyéni és csapatjáték vár mindenkit a Budapesti Egyetemi Sportnapon.

2015 szeptember 15-én, immáron ötödik alkalommal rendezik meg a BME Önkéntes Napot. Egy nap, amikor a hallgatói összefogás erejével önzetlenül visszaadhat valamit az otthonunkként számon tartott XI. kerületnek. A dolgos kezek munkája által szépülnek a kerületi óvodák és iskolák, idősotthonok, a zöld területek megtisztulnak, a graffitik eltűnnek, és parkosítással varázsoljuk szebbé a helyet, ahol élünk.

Már csak pár nap van hátra, hogy kezdetét vegye Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválja, a IX. BME Egyetemi Napok. Találkozzunk az Infoparkban, mert a 3 nap tömény buli után még az iskolatáska is könnyebb lesz szeptemberben.

Szólj barátaidnak és ismerőseidnek, hogy ha még nincs meg a jegyük, igyekezzenek, mert teltház gyanús fesztiválnak nézünk elébe! A kedvezményes bérletek már elővételben elfogytak, és a teljes árú (4.999 Forint) bérletekből is csak 300 darab maradt!

 

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Nem akar meghalni az Ivan & the Parazol Nem is terveznek semmi ilyet, még ha a rock’n’roll műfajban, a nagy elődöknél sajnos ez gyakorinak is mondható. Az Ivan and the Parazol tagjai, csak a legjobb értelemben akarnak belehalni a munkába, vagyis a zenélésbe. Ennek igazolására legújabb dalu...
Fesztivál lejtmenetben – PAFE nagyértékelés 2. Semlegesen kellene kezdenem, de sosem volt erősségem a lényeg kerülgetése, ráadásul erősen ki is kívánkozik belőlem a mondanivaló, ezért már most szólok, ez nem lesz egy öt csillagos értékelés. Olyan volt ez a négy nap, mintha egy leszállóágban lévő...
Best of 2014, avagy kedvenc lemezeink idén (I. rész) Nekiültem idén is megírni az idei kedvenc lemezes cikket, és arra lettem figyelmes, hogy 2014 elég foscsi egy év volt albumok terén. Tavaly zokogva húztam ki címeket a 25-ös listáról, hogy helyet szorítsak egy másik kedvencnek. Ehhez képest idén elég...