Minden, amit tudni akartál a Dreherfesztről

A tavalyi hatalmas siker után idén újra lesz DreherFeszt – A Sörgyárfesztivál. A most szombaton megrendezésre kerülő eseményen remek hangulatú romkocsmák, 20 percenként induló sörgyártúra (amin mi már voltunk, fasza nagyon!) és sörkülönlegességek várják a nagyérdeműt. Elöljáróban viszont a legfontosabb infó, amit a tegnapi sajtótájékoztatón megtudtunk: az idén általunk (is) a Szigeten (is) istenített Hidegkomlós sör nem csak egynyári csoda volt, mindenképpen visszatér jövőre is! Yippikaye! Minden fontos részlet a Sörgyárfesztről pedig alább olvasható:

BELÉPŐ: 1500 Ft, amely magába foglal 3 darab 2 dl sörkóstolót is!

NYITVATARTÁS: 2015.08.29., 14:00–02:00 óráig.

HELYSZÍN: Dreher Sörgyárak, 1106, Budapest, Jászberényi út 7-11. – az Örs vezér teréről rendszeres, ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik a fesztivál ideje alatt.

PROGRAM:

14:00                Kapunyitás
14:00 – 16:00    DJ Wondawulf
16:30 – 17:30    Honeybeast

18:00 – 19:30    Kaukázus
20:00 – 21:30    Magashegyi Underground
22:00 – 23:30    PASO Plays Covers
23:30 – 02:00    Beatman&Ludmilla
02:00                Rendezvény vége

A 2015-ös DreherFeszt sörei:

  • Dreher szűretlen, pasztőrözetlen

A minden tekintetében tradíciót és kihívást sugárzó sör tartalmazza mindazokat az íz- és illatanyagokat, melyek a sörgyártás során keletkeznek. Eredeti, természetes söríz jellemzi: enyhén élesztős, karakteres, fanyar, keserű, jól harmonizáló, testes, malátás íz, melyet vastag és tartós habjának köszönhetően tovább élvezhetünk. Telt ízével kiválóan harmonizálnak az illatában is jól felismerhető gyümölcsös aromák és a fűszeres komló.

  • Dreher Felfedező – a fesztblog mostani kedvence

Hidegkomlózás-technikával speciális, amerikai komlóból készített pikáns aromájú sörkülönlegesség. Fűszeres, csípős íze maradandó élményt nyújt a sörkedvelőknek.

  • Dreher Floral

Illatában és ízében egyaránt élvezhetjük a bodzavirág egyedi, édeskés és a komló kesernyés aromáit, mely együtt egy tökéletesen harmonikus ízvilágot alkot, kedvezve a különleges sörök kedvelőinek.

  • Nitrogénnel csapolt Dreher Bak

A Dreher Bak testes, erős barna sör, melynek ízében kellemesen harmonizál a karakteres keserű és az édeskés karamell íz. Habját a nitrogénes csapolás teszi különlegesen krémessé. Színe mélybarna, szénsavassága tartós és kellemes. Tartalmas ital, tartalmas programokhoz.

  • Dreher Classic

Jellegzetes pils típusú, világos sör, melynek karakteres keserűje és testessége kellemesen harmonizál. Tartós habja és aranysárga színe mellett az aromakomló gyümölcsös illata és a sör kellemesen csípős szénsavassága nyújt különleges sörélményt.

  • Dreher Kalandor

Észak-Amerikából származó, vulkanikus eredetű talajon termesztett komlóból gyártott karakteresen keserű sörkülönlegesség. Markánsan kesernyés ízvilágát tökéletesen kiegyensúlyozza az amerikai komló kellemesen citrusos, gyümölcsös aromája – magával ragadja kóstolóját.

  • Dreher Hidegkomlós – a fesztblog örök kedvence

A hidegkomlós Dreher a láger sörök letisztult ízét a kézműves sörök egyedi, tartalmasabb ízvilágával ötvöző, kiemelkedően komlós sörkülönlegesség. Különösen frissítő hatását az illatában és ízében egyaránt domináló citrusos aromakomló adja. A testesebb ízhatást és a megnövekedett keserűt extra komlótartalmának köszönheti, mely tovább emeli minőségét.

Találkozzunk szombaton a Sörgyárban!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hétvégén irány a Budavári Sörfesztivál! Sör meg fesztivál? Van ennél szebb párosítás? Aligha! Hétvégén már ötödjére lehet bitang jót sörözni a Várban, ugyanis (félig) jubileumi alkalom keretében rendezik az ötödik Budavári Sörfesztivált. Az esemény az évek során szépen kiforrta magát, így...
Itt az első budapesti téli sörfesztivál! Elérkezett az idő, hogy nem kell télen Csehországba zarándokolni egy jó sörfesztiválért: idén először a hideg napokban már itthon is belevethetjük magunkat a sörkavalkádba, méghozzá az első Indoor Sörfesztiválon, a Gellért Hotel összes termében, febr...
Újdonság: Dreherfeszt, az első sörgyárfesztivál Vonzó zenei programokkal és igazi sörkülönlegességekkel várja az érdeklődőket a Dreher sört előállító Dreher Sörgyárak Zrt. 2014. augusztus 30-án 14:00 órakor.   A magyarországi sörgyárak közül elsőként egy napra megnyitja kapuit a Dreher Sörgyárak Z...