Rottyfölde a javából – ilyen volt a Sound 2. napja

Be kell vallanunk, már egyre nehezebben megy, hogy reggelente összekaparjuk agysejtjeinket, hiszen tegnap is rendesen odatettük magunkat. Belehallgattunk R3hab szettjébe, de valójában az estét Hardwell, illetve Vinai mentette meg. Nézzük hát, milyen volt a Sound 2. napja!

17:30-kor kezdett R3hab a Nagyszínpadon, de annyira meleg volt (VÉGRE jó idő van a Soundon, ennek örömére (is) ittunk jó párat) hogy nem tomboltuk végig fellépését. A holland Dj-producer rendesen megmozgatta energikus szettjével a népet. Utána következett Jason Derulo táncikálós-éneklős műsora. Őszintén szólva csak azért mentem oda, hogy 1. Jason kidolgozott izmos testét közelebbről is szemügyre vehessem, 2. twerkeljek egyet a Wiggle, wiggle c. számára. Ehhez képest az egész koncertet sikerült végig tombolni, kellemesen csalódtam Derulo-ban.

Nem sokkal később Hardwell lépett a dj pult mögé, és az történt, amire számítottunk: teljes szétesés. A holland Dj-producert imádjuk, elképesztő tehetséges fiatalember! Idén egyébként szinte minden dj egy régebbi számot új köntösbe bújtat – a legváratlanabb pillanatban szólaltatja meg –, amiért a közönség elképesztően hálás. Hallhattunk igazi klasszikus Hardwell szerzeményeket, többek közt a Dare you-t, a legjobban Laidback Luke-al közösen komponált Don’t stop the madness-re tomboltunk.

Utunk a Telekom Arénában folytatódott, ahol Don Diablo próbálta lenyűgözni a közönséget, de a hangosítás természetesen most is szar volt. Kb. a 10-15. sorban álltunk, és nem lehetett hallani semmit, így sajnos nem is tudunk sok mindent értékelni.

A piros strongbow viszont nagyon finom. Fel is adtuk az estét, és már néztük is, hogy mikor indul a vonatunk, amikor hirtelen megjött a hangerő: Vinai in da house! Az olasz testvérpár őrületes szettet hozott, a fellépésükön alatt annyira tomboltunk, hogy észre sem vettük hogy már Rottyföldén járunk. Az a legjobb, amikor indokolatlanul csak a basszus szól: napszecsó fel és indulhat a rottyogás!

A mai napra lehet, hogy kicsit lightosabb lesz, de persze ki tudja mik várnak ránk éjszaka a Yoloka fővárosában. Mindenesetre akiket nagyon várunk: Faithless, DVBBS, Afrojack.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Erős nevekkel indított a Balaton Sound Belecsapott a lecsóba a Balaton Sound szervezőcsapata is, megérkezett részükről az első kiadós bejelentés, olyan nevekkel, mint a 2016-os elmaradt koncertet bepótoló Robin Schulz, Hardwell, vagy az először hozzánk látogató Kygo. Az idén 10 éves feszt...
Öt percig újra a Balaton Soundon Karácsony közeledtével nektek is hiányzik a nyár, a meleg, a zenei fesztiválok? Szerencsére megjött a Balaton Sound 2015 aftermovie-ja, amivel legalább lélekben újra öt percig ott lehetsz a Zamárdiban, a szabadstrandon. Ne húzzuk az időt, nézzük, hog...
Milyen tó? TIESTO! – Ilyen volt a SOUND 0. nap Tegnap hivatalosan is kezdetét vette a MasterCard Balaton Sound, mi pedig rögtön a 0. napon rendesen szétéltük magunkat. Nade szedjük össze az emlékeket, mint Babi néni a kőleveshez valót és nézzük, milyen volt a fesztivál 0. napja! Először is kez...