Kerek egy hétig olcsóbban hozzájuthatsz AlteRába bérletedhez!

Már csak egy heted van hozzájutni elővételes AlteRába bérletedhez! A ProArt szavazásán a tavalyi év fesztiválja címet elnyert AlteRába 10 nap múlva, július 14-én veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban.

Ne feledd, ha bérlettel érkezel a fesztiválra, a jövő évi AlteRábára kedvezményt kapsz! Ezért is érdemes időben gondoskodni a belépőkről, amelyeket elővételben már csak július 10-ig lehet megvásárolni. Erre az alábbi árusítóhelyeken vagy online van lehetőséged: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok

Az 5 napos bérletet 7 napig még nagyon kedvező áron, 12.000 forintért válthatjátok meg a készlet erejéig. Július 10-e után már csak a helyszínen lehet bérletet és napijegyet vásárolni a fesztiválra. Gyerekeknek felnőtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés.

Folytatódik az évek óta tartó együttműködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent. Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra, ahol többek között fellép a The Subways, a 30y és az Ocho Macho is.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben lubickolhat le. További meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti” áron.

A végére pedig jöjjön a plakát, melyen az összes fellépő megtalálható: