Szponzoráld a Fishinget!

Visszalépett a Fishing on Orfű egyik főtámogatója. A már teltházas fesztivál mégsem búslakodik: a támogatói jegyeket elérhetővé teszi, a nagyszínpad nevét pedig megszavaztatja. Ezzel egyidőben a fesztivál a pécsi futball előtt tisztelegve középső helyszínét PMFC színpadra kereszteli.

Június 17-én indul a Fishing on Orfű, amelyre május elején már minden jegy elkelt. Az orfűi fesztivál már második éve elővételben teltházas, most mégis felszabadul párszáz jegy: az egyik távozó főtámogató számára félretett 300 db 3 napos bérlet szerdától  bárki által megvásárolható lesz.

A szervezők nem hagyják név nélkül a nagyszínpadot. 2013-ben már elárverezték a fesztivál legnagyobb zenei helyszínének nevét, a befolyó pénzösszeget pedig jótékony célra fordították. A Fishing idén szavazást hírdet, így a publikum lehet a főszponzor, és döntheti el a 2015-ös nagyszínpad nevét. Egy szabály van: a nevet a fesztivál egyik idei patinás fellépője kell, hogy ihlesse! Íme pár tipp:

 • Sika, kasza, léc nagyszínpad (Kispál és a Borz)
 • Tudom, hogy szeretsz titokban nagyszínpad (HS7)
 • Közelítő – távolító nagyszínpad (Isten Háta Mögött)
 • Betyár a holdon nagyszínpad (Amorf Ördögök)
 • Felhő nagyszínpad (30Y)
 • Halleluja nagyszínpad (Quimby)
 • Lehetek én is nagyszínpad (Vad Fruttik)
 • Dob+Basszus nagyszínpad (Hiperkarma)
 • Tebeléd nagyszínpad (Bëlga)
 • Álomtégla nagyszínpad (Subscribe)
 • Apuveddmeg nagyszínpad (Wellhello)
 • Tudományos-fantasztikus nagyszínpad (Supernem)

A szavazás lebonyolításáról a fesztivál Facebook oldalán értesülhetnek az érdeklődők. A 300 db bérlet értékesítése június 3-án szerdán 12:00-kor kezdődik meg a Ticketportal országos hálózatában, valamint a ticketportal.hu oldalon. A szavazásban részt vevők között a szervezők 10 db 3 napos bérletet sorsolnak ki.

A Fishing on Orfű a harmadosztályba száműzött Pécsi Mecsek Futball Club előtt tisztelegve középső színpadát a patinás futballklubról nevezi el. A PMFC színpadon olyan független, leginkább az undergroundban tevékenykedő zenekarok lépnek fel, mint a Kipu, a Junkie Jack Flash, a Ricsárdgír, a Hollywoodoo, a Jazzékiel, a Grand Mexican Warlock, az Uzipov, a Blind Myself, az Apey and the Pea, a Téveszme, az AWS vagy a S O N Y A.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Teltház és újdonságok a Fishingen Csak úgy mint tavaly, idén is már elővételben elkelt az összes jegy a Fishing on Orfűre, pedig még tartogatnak meglepetéseket a szervezők. Lesz Víziszínpad és OFF programok is természetesen, de haladjunk csak szépen sorban: Idén víziszínpaddal...
Orfű mi vagyunk – ilyen volt az idei Fishing On Orfű Tegnap véget ért a 2015-ös Fishing On Orfű. 24 óra távlatából – melyből 16-ot alvással töltöttem –leülök és megírom „A” Fishing cikket. A cikket, amiben el kell kerülni a közhelyeket (pl. ez a legjobb fesztivál), a túllelkesülést és benyalást (pl. TÉ...
Sika, kasza, léc – Fishingre hangolódunk a Kispál negyedik lem... Június 17-én, a Fishing On Orfű fesztivál nulladik napján tovább robog a Kispál és a borz nosztalgia maraton. Idén a zenekar második 3 lemeze lesz a terítéken (Sika, kasza, léc; Ül; Bálnák ki a partra), illetve elvileg az 1998-as Holdfényexpresszbe i...