10. születésnapját ünnepli az épp ekkor 10 éves Irie Maffia

Micsoda véletlen egybeesés ez a két 10-es évforduló, nem? A nemrég a Sziget himnuszát adó Irie Maffia ezúttal (még csak) a Parkban ad egy nagyszabású koncertet, és nem a Hajógyári Nagyszínpadán, de ez sem lesz kisebb buli, az tuti! 

A négy frontemberrel is rendelkező csapat két -ahogy mondani szokták- oszlopos tagja így emlékszik vissza az elmúlt 10 esztendőre:

„Az első Irie koncertem Poznanban volt, Lengyelországban” – meséli Sena. – „Hirtelen jött a meghívás, hogy menjek, még a dalokat sem igazán ismertem így totál freestyle-ban toltam. Az én részem szerintem elég viccesre sikeredett, a színpadon viszont hatalmas buli volt. Emlékszem kikötődött a cipőfűzőm, és úgy belegabalyodtam, hogy majdnem leestem a kifutóról. Izgalmas első fellépés volt!”

„Egy nemzetközi tehetségkutatóra készültünk Olaszországban, éjjel-nappal próbáltunk és végül sikerült is elérnünk a második helyezést. Miután megkaptuk a díjat, olyan boldogok voltunk, hogy megjutalmaztuk magunkat pár nap tengerparti lazítással, így hát otthagytuk a versenyt és elindultunk délre, míg rátaláltunk egy gyönyörű helyre ahol aztán le is táboroztunk pár napra.” – sztorizik MC Columbo.

A 2015-ös év tehát a 10 éves jubileumé, és ehhez vadonatúj koncertprogram is jár. Az újragondolt műsorban a zenekar megmutatja, honnan indult, és hová jutott el az egy évtizedes működése során. Ezt láthatja majd, aki ellátogat a Budapest Parkba.

Irie Maffia
2015. április 30. 19 óra, Budapest Park
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/324826684369689/