Még egy utolsó buli a Middlemist Reddel

A Middlemist Red tavaly elnyerte „a világ legígéretesebb zenekara” címet a Deezer Young Guns programjában, így most nyakukba veszik Európát, a turnét pedig a Dürer Kertben zárják egy hatalmas ünnepléssel a July Talk társaságában.

 A Middlemist Red neve egy évvel ezelőtt még csak a zenei blogokat figyelők fülében csengett ismerősen, majd megnyerték az Index „A Szám” című alternatív dalversenyét és ők bizonyultak a legjobbnak a Deezer nemzetközi tehetségkutatóján is. A zenekar novemberben jelentette meg debütáló nagylemezét, a Supersonic Overdrive-ot, melyet teltház előtt mutattak be az A38-on, a lemezt egy látványos klip is követte a Multicoloured Drive című dalukhoz. Most tavasszal pedig útnak indulnak, hogy kilenc állomásos európai turnéjuk keretében eljussanak a lengyel, a cseh, a német és a litván fővárosok klubjaiba is.

Előttük a kanadai indie-rock banda, az ígéretes jövő előtt álló July Talk játszik, akik máris olyan nagy nevekkel osztoznak a színpadon, mint a Tegan and Sara, a Weezer vagy Billy Talent.

Middlemist Red, July Talk
2015. március 28., 19:30, Dürer Kert
Jegyárak: elővételben 1000Ft, helyszínen 1500Ft
https://www.facebook.com/events/744701112291410/