Ez a Hegyalja már teljesen más lesz…

Teljesen átalakul az újjáéledő Hegyalja Fesztivál. Látványvilág, programkínálat, szolgáltatások, gyakorlatilag mindenben új lesz a Borsodi Kingdom of Hegyalja névre keresztelt Hegy’. Lesz nulladik nap is, világsztár fellépők, csak egy marad: a helyszín, Tokaj-Rakamaz.

 

A tervek szerint húsz-huszonöt külföldi sztár érkezik majd Tokajba idén nyáron, közülük már bejelentették a nulladik nap nagy dobását, a Nightwish-t, a Rudimental-t, az At The Gates-t, Hercules & Love Affair-t és a Jesse Hughes és Josh Homme által életre keltett Eagles of Death Metal-t. Rajtuk kívül lesz még Milk & Sugar, David Muallem, Henry Krinkle és a Format: B nevű formáció is.

Hazai frontról pedig a szokásos fesztivál-fellépőkre lehet számítani, már biztosan ott lesznek: Ivan and the Parazol, a Punnany Massif, az Irie Maffia és a Mary Popkids is.

Egy biztos: ez a Hegyalja már nem az a Hegyalja lesz, maximum csak a körítés. Mi azért sajnáljuk kicsit.

Jegyek április elejéig early bird áron, 13900 Ft-ért kaphatóak, onnantól 15990 Ft és 17990 Ft lesz majd a bérletek ára. Napijegyek 5990 és 6990 Ft-ért lesznek elérhetőek a www.kingdomofhegyalja.hu oldalon.