Költözik a B.My.Lake!

A négy napos (Augusztus19-20-21-22) B my Lake 2015-ben a Mastercard Balaton Soundhelyszínén, Zamárdi szabadstrandján kerül megrendezésre, társbérletben a Nagyon Balaton rendezvénysorozat másik zászlóshajójával, a Strand – Nagyon Zene Fesztivállal.

A korábbi helyszínhez, a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközponthoz hasonlóan Zamárdiban is közvetlenül a vízparton, árnyékos, fás környezetben – a Balaton déli partjának festői szegletében kerül kialakításra a 2014-ben az Európai Fesztiválszövetség által a”legjobb új fesztiválnak”megválasztott elektronikus zenei esemény.

“- Nem túlzás azt állítani, hogy Zamárdi mára nem csupán a Balaton Régió, de az egész ország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszíne lett. A Balaton Sound 2007-es debütálása és töretlen sikere után 2013-ban a Strand – Nagyon Zene fesztivál, 2015-től pedig a Strand fesztivál mellett a B my Lake is itt kerül majd megrendezésre: egy időben, egymásszomszédságában” – mondta el Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál főszervezője.

A Budapesttől mindössze 110 km-re fekvő Zamárdi infrastruktúrában fejlettebb a korábbi helyszínhez képest, autóval és vonattal is könnyen megközelíthető, s nem utolsósorban még több szálláslehetőséget kínál az ideérkező fesztiválozóknak.
“- Az elmúlt hetekben eredményes tárgyalásokat folytattunk Zamárdi Város Önkormányzati testületével, melynek köszönhetően többéves megállapodást kötöttünk nem csak a Mastercard Balaton Sound és a Strand – Nagyon Zene Fesztivál folytatásáról,hanem a B my Lake Zamárdiban történő megrendezéséről is. A település most már három nagysikerű fesztiválnak ad otthont, amely ezzel az egyedülálló kezdeményezéssel nem csak Magyarország hanem a régió fesztiválfővárosává válik a nyár folyamán.” –tette hozzá Fülöp Zoltán, a B my Lake főszervezője.

A B my Lake, mely idén bekerült Európa Legjobb 10 kis méretű fesztiválja közé (European Festival Awards // Best Small Festival) változatlan koncepcióval várja az elektronikus zeneszerelmeseit. A szervezők (VOLT Produkció és Deadcode Produkció) több, mint 120DJ-vel, egyedülálló fény, -hang, -és látványelemekkel készülnek, az új helyszín pedig még több lehetőséget rejt magában, így tengernyi izgalmas újításra lehet számítani 2015-ben!

Jegyek:

Early Bird bérlet (első 500db)17.990 Ft

Early Bird Napijegy: 9990 Ft

VIP bérlet: 35.000 Ft

VIP Napijegy: 15.990 Ft

Kempingjegy: 2500 Ft

Lakókocsi kempingjegy: 20.000 Ft

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szép számokkal zárt a Nagyon Balaton Vasárnap hajnalban ért véget Zamárdiban a STRAND - Nagyon Zene Fesztivál  és a B.my.Lake. A két nyárzáró fesztivál 131.000 vendéget vonzott a Balatonra, a MOL Nagyon Balaton keretében rendezett programokon pedig idén 600.000-en vettek részt. Hár...
Készülj velünk a B.My.Lake-re! Bár már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra az idei nyár legjobb záróbulijáig, azért ez még mindig sok idő, nem? Mennyivel könnyebben lehetne ezt viselni, ha nem lenne ennyire meleg (pipa), ha megihatnánk egy sört (opcionálisan pipa), illetve ha ...
Mozgolódik már a B My Lake is! Nem vártak hiába az elektronikus zene rajongói, a B my Lake szervezői (VOLT-és Deadcode Produkció) idén is kitettek magukért: a mai napon napvilágot látott nevek között ott van például a német techno-ikon, Sven Väth, a hagyományokat újrateremtő duó, ...