Költözik a B.My.Lake!

A négy napos (Augusztus19-20-21-22) B my Lake 2015-ben a Mastercard Balaton Soundhelyszínén, Zamárdi szabadstrandján kerül megrendezésre, társbérletben a Nagyon Balaton rendezvénysorozat másik zászlóshajójával, a Strand – Nagyon Zene Fesztivállal.

A korábbi helyszínhez, a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközponthoz hasonlóan Zamárdiban is közvetlenül a vízparton, árnyékos, fás környezetben – a Balaton déli partjának festői szegletében kerül kialakításra a 2014-ben az Európai Fesztiválszövetség által a”legjobb új fesztiválnak”megválasztott elektronikus zenei esemény.

“- Nem túlzás azt állítani, hogy Zamárdi mára nem csupán a Balaton Régió, de az egész ország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszíne lett. A Balaton Sound 2007-es debütálása és töretlen sikere után 2013-ban a Strand – Nagyon Zene fesztivál, 2015-től pedig a Strand fesztivál mellett a B my Lake is itt kerül majd megrendezésre: egy időben, egymásszomszédságában” – mondta el Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál főszervezője.

A Budapesttől mindössze 110 km-re fekvő Zamárdi infrastruktúrában fejlettebb a korábbi helyszínhez képest, autóval és vonattal is könnyen megközelíthető, s nem utolsósorban még több szálláslehetőséget kínál az ideérkező fesztiválozóknak.
“- Az elmúlt hetekben eredményes tárgyalásokat folytattunk Zamárdi Város Önkormányzati testületével, melynek köszönhetően többéves megállapodást kötöttünk nem csak a Mastercard Balaton Sound és a Strand – Nagyon Zene Fesztivál folytatásáról,hanem a B my Lake Zamárdiban történő megrendezéséről is. A település most már három nagysikerű fesztiválnak ad otthont, amely ezzel az egyedülálló kezdeményezéssel nem csak Magyarország hanem a régió fesztiválfővárosává válik a nyár folyamán.” –tette hozzá Fülöp Zoltán, a B my Lake főszervezője.

A B my Lake, mely idén bekerült Európa Legjobb 10 kis méretű fesztiválja közé (European Festival Awards // Best Small Festival) változatlan koncepcióval várja az elektronikus zeneszerelmeseit. A szervezők (VOLT Produkció és Deadcode Produkció) több, mint 120DJ-vel, egyedülálló fény, -hang, -és látványelemekkel készülnek, az új helyszín pedig még több lehetőséget rejt magában, így tengernyi izgalmas újításra lehet számítani 2015-ben!

Jegyek:

Early Bird bérlet (első 500db)17.990 Ft

Early Bird Napijegy: 9990 Ft

VIP bérlet: 35.000 Ft

VIP Napijegy: 15.990 Ft

Kempingjegy: 2500 Ft

Lakókocsi kempingjegy: 20.000 Ft

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Nem semmi lesz idén a B.my.Lake programja! Az elmúlt éveknél jóval nagyszabásúbb lesz idén a B.my.Lake: jön Richie Hawtin,  Sven Väth , Fritz Kalkbrenner, GusGus (Live), Sam Paganini, Tale of Us, Nicole Moudaber, Matador, Joseph Capriati – és még nagyon sokan mások érkeznek Zamárdiba augusztu...
Ezekre pörögsz majd idén augusztusban a Balcsin A szokásos téli-tavaszi bejelentés áradatokból a VOLT-Sound-Sziget után a pár éve berobbant B.My.Lake Fesztivál sem maradhatott ki a sorból. Most talán még népszerűbb előadók érkeznek majd a Balaton partra, mint az elmúlt években (persze ezt lehet, h...
B My Lake: kedvezményes jegyek már csak péntekig!   Augusztus 7-ig kaphatók a kedvezményes árú jegyek a nyár legjobban várt elektronikus zenei fesztiváljára. Harmadszor kerül megrendezésre sokunk kedvenc fesztiválja, a B my Lake. Az „elektronikus zene Mekkájaként“ is aposztrofált rendezvény i...