Menj 1500 forintért Morcheeba vagy Halott Pénz koncertre!

A Universal Musicnak és a Mastercard jóvoltából most két koncertre juthatsz el nevetségesen alacsony áron. Na de két milyen koncertre! Az egyik november 23-án este lesz a pécsi Est Caféban, itt lép fel aznap este a Halott Pénz, kiegészülve egy Pécs Special nevű formációval. A másik esemény pedig december 8-án lesz a Syma csarnokban, ide érkezik ugyanis a Morcheeba! És mennyit kell ezekért fizetned? Csak 1500 forintot! Ne ámuldozz, csukd be a szád, mondjuk a részleteket!

Nem kell mást tenned, hogy bejuss ezekre a koncertekre, csak kattints erre az oldalra, és vásárolj 5 alkalommal Mastercard vagy Maestro kártyáddal zeneszámot a honlapon. Ezek a zenék egyenként kb 260-330 forintba kerülnek, lehetnek ezek bármilyen zeneszámok. Egy dolog fontos csak, hogy mind az 5-öt ugyanazzal a kártyával vedd meg, ugyanis ez után kapod meg a belépőt az általad választott eseményre!

Tehát, egyszerűen a következő a képlet: vásárolj 5 zeneszámot, majd válaszd ki, hogy melyik koncertre akarsz eljutni ajándékként! Nem jó biznisz? De bizony, hogy az!

Többen mennétek? Az sem gond, a jegyek 5 számonként járnak, így ha 15-öt vesztek, máris együtt csapathatjátok a koncerten a haverokkal! Viszont siessetek, mert a cikk írásának idején már csak 134 (Halott Pénz) illetve 2909 (Morcheeba) jegy maradt!

Tehát, kattintsatok ide, ennél olcsóbban Morcheeba koncertre nem tudtok eljutni (a tavalyi PeCsás koncertre 5900.- volt a legolcsóbb jegy)! Jah, és ezt üzeni nektek Skye: