The Carbonfools lemezbemutató az Akváriumban – siess a jegyekért!

Az idén megjelent Easter Song és Closer után csütörtökön új dal premierjét hallhatjuk a Petőfi Rádión a The Carbonfools zenekar most megjelenő, negyedik albumának a Carbonbliss-nek felvezetéseként. A lemezbemutató koncert 2014. december 5-én pénteken az Akvárium Klub nagytermében lesz. Vendég a szintén új lemezét bemutató Muriel zenekar lesz.

Mindenekelőtt jó hír a The Carbonfools rajongók számára, hogy új dalt mutat be az új Carbonbliss című lemezről az Petőfi Rádió, mely a zenekar különleges, feldobott, szenvtelen arcát mutatja. A dal címe „Give It To Me”, amit egyelőre csak és kizárólag a rádiókból hallhatnak a rajongók.

Korábban a srácok szokásos komolysággal a következőket nyilatkozták az új lemezről: „a Carbonbliss-ben összeolvad a film noir éjszakai világa a „csehszlovák diszkóval”, a hatvanas évek pszichedeliája a rock-kal, a techno, és az afro pedig megannyi kósza hangulattal. Mindemellett ihletet adtak DJ Titusz gyermekkori élményei, illetve a zenekar gitárosának, Fekete Istvánnak új nyenyeréje is.”

A nagy lelkesedéssel várt új lemez bemutatója 2014. december 5-én lesz az Akvárium Klubban, ahova egy jó nagy csinnadrattát tervez a The Carbonfools és csapata. Látványos vetítés és különleges, eddig a zenekartól szokatlan dekoráció is díszíti majd a nagytermet. A koncert sztárvendége a Punnany Massif frontembere Felcser Máté lesz, aki várhatóan a Fehér Balázzsal közös „Ha nem mondod” dalukat adja elő.

A Carbonbliss 2014. december 5-én lesz először megvásárolható a lemezbemutató koncerten, ahova már kaphatóak olyan elővételes jegyek, amelyekhez a koncert napján CD-t is kapnak a vendégek. Az elővételes jegyekről érdemes tudni, hogy az Akvárium Klubban kaphatók. Vásárolható koncertjegy+CD 3390 forintért, koncertjegy+album letöltő *applikáció 3490 forint, valamint sima koncertjegy 2990 forint.

Az este vendége a Muriel zenekar lesz, akik szintén vadonatúj lemezt mutatnak be. A fiatal, nagy jövő előtt álló csapat zenéje valahol mélyen a 60-as évek rockos világában gyökerezik, ráadásul már több dalát is ismerheti a nagyközönség, melyek közül a „She’s Insaint” a Petőfi Rádió egyik kedvence.

The Carbonfools lemezbemutató koncert, vendég: Muriel
2014. december 5., péntek
Akvárium Klub
https://www.facebook.com/events/703095526444868/