Ez már 2015: újévi koncertet ad a Budapest Voices

 Nagykoncerttel indítja az évet a Budapest Voices. Az énekegyüttes 2015. január 2-án a MOM Kulturális Központban lép fel, ahol az Alternatívák című lemezük dalai mellett jó néhány, albumon nem szereplő átdolgozást is előad ünnepi hangulatban.

 

Egy újabb, általa még ismeretlen budapesti koncerthelyszínen mutatkozik be a másfél éves Budapest Voices: az A38 Hajó, a Kobuci Kert, a Dürer Kert és az Akvárium Klub után ezúttal a MOM Kulturális Központban lépnek fel. Az énekegyüttes 2015. január 2-án az Alternatívák című debütáló lemezének dalait, és az albumon nem hallható átdolgozásait adja elő az Újévi Nagykoncerten. Az ünnepi fellépés lesz az első olyan estjük, amit kizárólag kényelmesen, ülőhelyeken lehet megtekinteni az impozáns színházteremben.

Az underground átdolgozásaival ismertté vált együttes szeptember 16-án rendhagyó módon, saját újságja, a Budapest Voices Magazin mellékleteként jelentette meg Alternatívák című nagylemezét. A Relay és Inmedio hírlapárusító helyeken, valamint a popshop.hu-n kapható CD 12 átiratot tartalmaz, többek közt a Quimby, a Hiperkarma, a Tankcsapda, a Péterfy Bori & Love Band, az Anna and the Barbies és a Magashegyi Underground zenekaroktól.

A koncertre a MOM Kulturális Központ honlapján lehet jegyet vásárolni 1600, 2000 és 2400 forintos áron.

Budapest Voices Újévi Nagykoncert esemény:

https://www.facebook.com/events/1527715310805031/

Részletek:

www.facebook.com/budapestvoices

www.budapestvoices.hu