Sena és Kéknyúl az Akváriumban

Összeszokott párost láthat az a kedves zeneszerető, aki október 10-én ellátogat az Akvárium Klubba. Sena és a Kéknyúl már nem először osztoznak egymással a színpadon, de vajon mitől működik ilyen jól ez a párosítás?

„Először is van zenekari tag átfedés, méghozzá Premecz Mátyás személyében.” – válaszolja meg a kérdést Sena. – „Ez már eléggé megalapozza a közhangulatot, de a többi zenésszel is vannak átfedések, mindenki ismer mindenkit és egyszer-egyszer játszottunk már együtt valamilyen módon. Egyszóval jó barátság köt össze minket, és így nagyon könnyű együtt dolgozni. Idén nyáron már játszottunk együtt az Akváriumban és a Budapest Parkban is és nagy siker volt, a közönség is örült és mi is! Egyelőre az van, hogy ők beszállnak a mi számainkba és mi is az övéikbe, de már elkezdtünk közös számokon is gondolkodni. Hamarosan meg is születnek majd, és ezzel még tovább forrasztjuk a két zenekar közti kapcsolatot. Alig várom! Fantasztikus zenészek, minden énekes álma, hogy ilyen emberekkel dolgozhasson!”

Senának mostanában a külföldi karrierje is egyre jobban beindul, az Akváriumos buli után ismét nekivág Európának.

„Most készülünk október 14-én Párizsba, a la Cigale nevű klubban fogunk játszani, az elképesztően jól éneklő, világhírű Angelique Kidjo előtt. Egy új felállással, négyen, akusztikusan fogunk fellépni. Nagyon izgatott vagyok, mert egy ilyen kaliberű előadó előtt játszani nagy megtiszteltetés. Jól mennek a próbák, úgyhogy jól elvarázsoljuk a Párizsiakat, az biztos!” – mondja nevetve az énekesnő.

Sena és Kéknyúl koncert az Akváriumban
2014. október 10. 20 óra
https://www.facebook.com/events/1386937428235968/