Irány az Infopark: megnyitott a BME Egyetemi Napok!

Végre eljött a várva várt pillanat, nem kell tovább számolgatni a napokat, mert indul az ősz első és legnagyobb egyetemi party-csokra az Infoparkban. A szervezők, a zenekarok és természetesen leginkább a fesztiválozók ültek tűkön egészen 16-áig, de most vége a várakozásnak, az Egyetemi Napok kedden megnyitja kapuit az összes zeneőrültnek, és mindenkinek, aki kivételesen a szemeszter elejét szeretné megünnepelni.

A helyszínen napok óta szorgoskodnak az építők, a sátrak és színpadok felállításánál már az utolsó simításokat végzik, hogy minden adott legyen 3 nap önfeledt szórakozáshoz. A sok-sok zenei fellépő mellett az Egyetemi Napokon minden nap más-más program részese lehetsz, míg az esti koncerteket várod. A keddi Önkéntes Napon nemcsak a fesztivál területét, hanem az egész XI. kerületet megszállják majd a diákok. A programra szeptember 16-án, kedden reggel 8 órakor lehet jelentkezni a gyülekező helyszínén, a Goldmann György téren. A diákok a kerület intézményeiben, parkjaiban fognak felújítási, területrendezési és takarítási munkákat végezni, amivel kellemes környezetben, jó társaságban segíthetnek a kerület közösségeinek.

Szerdán a sporté lesz a főszerep, a Budapesti Egyetemi Sportnapon mindenki megtalálhatja a számára leginkább testhezálló sportágat. Egyénileg vagy csapatban, földön vagy levegőben, füvön vagy aszfalton… – csak bírd szusszal! A BME Sporttelepére, illetve a BME Sportközpontba reggel 8 órától délután 15 óráig minden előzetesen, vagy helyszínen regisztráló, valamint diákigazolvánnyal rendelkező hallgató ingyenesen léphet be, és a kapacitások függvényében akár több mint 40 sportágban próbálhatja ki magát.

Labdarúgás, squash, tenisz, strandröplabda, streetball, laser-tag, kidobós, kubb, aerobic, amerikai foci, atlétika, biciklizés, csocsó, darts, falmászás, tollaslabda, fekvenyomás, floorball, frizbi, kempo, kettlebell, kondi, krav-maga, pingpong, pom-pom, rekeszmászás, rodeóbika, roller, sakk, sörpong, spinning, zumba… Te melyiket választod?

A záró, csütörtöki nap egyben a BME Diáknap is, és a kiélezett tudásfelmérő és ügyességi próbákon keresztül kiderül, hogy melyik kar hallgatói győzedelmeskednek a többi felett, valamint megismerhetitek a frissen választott új diákrektort is.

Készüljetek, mert felejthetetlen 3 nap vár rátok! A reflektorfény az Infoparkra irányul, ott lesz a diákélet színe-java, a külföldi sztárvendég SIGMA és a magyar zenei élet legjobbjai. A nyáron bejáratott fesztiválkellékeket a táskába, jegyet a zsebbe és irány a VIII. BME Egyetemi Napok!

További információ: http://egyeteminapok.bme.hu/

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

VIII. BME Egyetemi Napok – Tanévkezdés fesztivállal, miért ne? SIGMA, Brains, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega, Bëlga, Julia Carpenter, Kozmix, Ganxsta Zolee és a Kartel, Ivan & The Parazol, Haeven Street Seven, Halott Pénz, Cloud9+, Majka & Curtis, Dévényi Tibi bácsi… Soroljuk még? Te melyikre fogsz óri...
Ki lesz a sztárvendég a BME Egyetemi Napokon? A 2014-es nyár kedvence, Nobody To Love, megvan? Az Egyetemi Napokon most meghallgathatod élőben! Nincs tovább találgatás, az idei év külföldi meglepetés fellépője egyenesen az Egyesült Királyságból a Sigma, akik egy hatalmas bulival készülnek megkor...
Egy csíkos nadrág, villódzás és Cetli – BME Egyetemi Napok 3.n... Ivan & the Parazol, Vad Fruttik, Kozmix, Heaven Street Seven, Cetli, Kis Grófo. Ez volt a főbb felhozatal a BME Egyetemi Napok idei utolsó estéjén, amit természetesen mi sem hagyhattunk ki. Az este azonban nem várt szűrrealitásba fulladt, de errő...