Nyerd meg te a BME Egyetemi Napok bérletet a Fesztblogtól!

Téged sem vidít fel nagyon ez a szeptember, nem igaz? Sulikezdés, őszies idő, újra munka, egyre hamarabb sötétedik és talán már a sör sem esik olyan jól, mint júliusban a Balcsi partján… Nos, erre a depressziós hangulatra kínál megoldást a Fesztblog! Nyerd meg tőlünk a legnagyobb őszindító bulira, a BME Egyetemi Napokra a bérletedet, hidd el, erről a kezelőorvosod és a gyógyszerészed is ezt ajánlja!

Hogy mi is lesz a BME Egyetemi Napokon? Erről már írtunk, de röviden ez:

A program mindhárom napon két zenei helyszínen folyik, és persze a legnagyobb buli mindig ott van, ahol Ti megcsináljátok! Bemelegítésként a Nagysátorban a Belga játszik, akik a szokásos őrülettel vegyes muzikális csemegét hozzák el nektek. Őket követi a Brains, akiknél talán alacsonyabb az őrület-mérce, de továbbra is maximális a minőségi zene. Mindig friss és fiatalos zenéjüket 2011-ben Fonogram-díjra is jelölték, lássuk, Tőletek milyen osztályzatot kapnak szeptember 16-án. Az estét megkoronázó Sigmát talán nem kell bemutatnunk, a brit trió a világot bejáró sikerek mellett tiszteletét teszi Budapesten, az Egyetemi Napokon!

A szerdai napon, egy hosszú fesztiválszezon után lép színpadra Kowalsky meg a Vega, és hoz egy kis szeretetet és békét a közönségnek. A pörgős slágerektől az igazi balladákig minden számuk igazi üzenetet hordoz fülbemászó dallamokba csomagolva. 11 órától a színpad Majka & Curtis kezébe kerül, akik új formába öntötték régi stílusukat, és ahogy ők fogalmaztak, „kinőttek a diszkó korszakukból”. A performansz része most már egy egész zenekar, és mondhatjuk, hogy az ország legjobbjai közül válogattak. Éjfél után a reflektorfény és a lemezjátszók teljes jogú ura Julia Carpenter!

Csütörtökre kicsit alterosabb műsor jut, persze csak amíg az utolsó esti fergeteges parti el nem kezdődik. 19:30-tól az Ivan & the Parazol játszik, akik egyedi stílusukba vegyítenek egy kis amerikai életérzést. A Vad Fruttik tagjai állítólag sokszor keverednek váratlan helyzetekbe a fellépések körül, de kreativitásuk látszólag nem csak a zeneszerzésben, de más élethelyzetek megoldásában is helytáll. Előfordul, hogy egy osztálytermi csap alatt próbálják az italokat lehűteni, vagy betegen kell színpadra állni, de a fiúkat semmi sem állíthatja meg.

És hogy mit kell tenned a bérletért cserébe? Nos, erről pedig mindent leírtunk a Facebook-on, itt:

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/fesztblog/photos/a.10151090528390062.770901.143891800061/10154502145980062/?type=1/” width=”680″/]

Hajrá!

(Főoldali fotó: Emil Chalhoub)