Egy pozitívumot már tuti tudunk szeptemberre!

A színes, hulló levelek? A tikkasztó hőség vége? Ezeket mind háttérbe szorítja a válasz: BME Egyetemi Napok! Idén is az Infoparkban, hogy ne a sillabuszokra emlékezz az évkezdésből! Szeptember 16-18-ig külföldi sztárvendégek, és a magyar zenei paletta legjava érkezik Budapestre egy őszindító fergeteges fesztiválra.

bme_egyetemi_napok_2014

Az Egyetemi Napok több koncerthelyszínen várja a látogatókat zenei csemegékkel, és számos stílussal. Ízelítőként: érkezik a Brains, a Bëlga, Majka és Curtis elő koncerttel, Kowalsky meg a Vega, Halott Pénz, szerda éjféltől pedig Julia Carpenter. A záró napon igazi alternatív napot ígérnek a szervezők, meghallgathatjuk az Ivan & the Parazolt, illetve igazi nagyágyúk is fellépnek az este folyamán. 2014-ben a nyár egyik legnagyobb slágere is élőben hallható lesz, de a nevet csak szeptember 1-én hozzák nyilvánosságra.

A BME Egyetemi Napokra a 3 napos bérlet bármely intézmény diákigazolványával 3499 forint, diák nélkül 4499 forint. Így minden egyetemista és főiskolás is magáénak érezheti az eseményt, hiszen a kedvezmény nemcsak a BME-seknek jár. A programokra napijegyek is válthatók, diákkal kizárólag a helyszínen 1999, diák nélkül érkező vendégeknek 2999 forint. Az igazolványhoz nem kötött jegyek megvásárolhatóak lesznek a TicketExpress hálózatában, a diák hetijegyeket pedig keressétek a BME kollégiumokban, valamint az E és a Q épületnél. Részletekért figyeljétek az esemény Facebook oldalát: https://www.facebook.com/events/504261639704529/. Még egy lehetőség kedvezményes bérletért: az OTP Számlanyitási Akció keretében, aki 2014. július 25. és szeptember 15. között nyit OTP Junior számlát, akciósan, 1999 forintért válthatja meg az Egyetemi Napok diák bérletet. További információ: otpjegy@egyeteminapok.bme.hu.

Este koncertek, de mi lesz napközben? Az Egyetemi Napok gondoskodik róla, hogy egy percig se unatkozzon senki! A fesztivál 3 napja 3 téma köré szerveződik, kedd a BME Önkéntes Nap. Ennek keretében több mint 1000 önkéntes teszi hasznossá magát ezen a napon, és különböző munkákkal segítenek a XI. kerületi intézményeknek, közösségnek. Szeptember 17., szerda a Budapesti Egyetemi Sportnap, amikor is két helyszínen különböző sportágakban és csapatjátékokban próbálhatjátok ki magukat az érdeklődök. Csütörtökön kerül sor a Diáknapi Vetélkedőre, ahol a legkülönfélébb számokban mérkőzik meg a BME-sek.

Az Egyetemi Napok részeként idén is választ a „köz” – egy Facebook megosztós játékon keresztül – egy diákrektort a nyolc kar delegáltjai közül, aki aztán különböző privilégiumokban részesül a rendezvény ideje alatt. Akinek még nem elég a vetélkedésből, őket várja a Sörpingpong, majd pedig egy kis megérdemelt lazítás a Szerencsejáték ZRT. függőkerjében.

Egyetemisták, fesztiválhangulat, sport, zene, zene, zene… ez a VIII. BME Egyetemi Napok! Ne csak a korán kelésre emlékezz a suli első heteiből, hanem gyűjts néhány igazán életre szóló élményt a haverokkal és bulizz három napon keresztül. Csatlakozz az eseményhez a Facebook-on és ne maradj le a legfrissebb információkról! Szeptember 16. és 18. között Téged is vár az Egyetemi Napok az Infoparkban.

BME Egyetemi Napok – az egyetemi és a fesztiválérzés közös ereje!

https://www.facebook.com/egyeteminapok