családi produkció

nehéz ügy egy Edda koncerthez ajánlót írni, még akkor is, ha nem is olyan rég az ajánló írója egy aránylag jó produkciót látott tőlük. mert, hát ott van Attis, akit mai, illetve (jó) pár éve kialakult állapotában bizony nehéz szeretni. meg, ugye. ott a nem is olyan régi hír a koncertről, ami Eddának volt hirdetve, de Attila helyett bizony végig fia énekelt, ha jól emlékszem, Attila ott sem volt. szóval, nem könnyű egy – ma már – nem rajongónak ajánlót írni egy Edda koncert elé.

augusztus 21-én a Park közönsége jó eséllyel számíthat arra, hogy ezen a koncerten Attila is ott lesz. már csak azért is, mert fiának zenekara mint vendég van a műsorban említve, márpedig az mégis hogy venné ki magát, ha a vendég énekelné végig a fő szólamokat is? megjegyzem, az ifjabb Pataky hangja vállalható, de mikor először láttam őt, akkor csak azon örömködtem, hogy mekkora szerencse, hogy a produkcióba bevont rajongónak valamennyi hangja is van. mert Attila nem mondta, hogy ő a fia, gondolom nem számított arra, hogy lehet a közönségben olyan, aki sok éve nem volt már koncertjein. a srác meg nem tűnt többnek egy lelkes rajongónál. de talán saját bandájában majd jobban teljesít.

persze, aki kilátogat a koncertre az az Edda miatt megy majd. tény, tapasztaltuk már mi is itt a blogon, hogy az Eddának, Attilának meglehetősen aktív rajongótábora van, ezért is van, hogy a koncerteken a színpad előtti tér mindig megtelik. ha pedig át tudja adni magát az ember az érzésnek – _az_ _érzésnek_, ééérted, ugye?!? -, akkor talán egy egy pillanatra megértheti, hogy mitől is rajonganak még ma is oly sokan a bandáért. ehhez persze nem árt, ha az ember élénken fel tudja idézni magában azt a képet, mikor a színpadon még nem egy fehér ingben magát szexisnek gondoló módon riszáló énekes, hanem az overallos, csóró, ám őszinte Pataky Attila volt jelen.

árak, további infók az esemény FB oldalán.