Csingász tervezni koncertek, majd eljutni kábé a felére

Csak az érdekesség kedvéért: összeszedtem azokat a koncerteket, melyek érdekel(nének) az idei Sziget lineup-ból, majd a fesztivál után megnézem, hányra sikerült eljutni.

Szabályok:

Nyilván az ésszerűség határain belül maradtam: csontra egy időben zajló koncerteket nem írtam le, inkább egy lineáris idővonal ez, ahol néha egymásba folynak a programok, néha van némi lyuk az időben regenerálódni, enni, inni, leülni a seggemre.

Délután kettes koncertek nem játszottak, akkor még otthon tolom a rántott húst, csakúgy, mint a reggel 6-kor kezdődő DJ settek, akkor a szunyát tolom, remélhetőleg szintén otthon.

Részvételnek az számít, ha sikerül legalább 15 percet elcsípni a koncertből. Így a ráadás végére odaérés nem ér, ahogy az sem, ha 5 perc után lelépek, mert pisilni kell. Ellenben ha azért megyek el, mert a produkció szar, akkor a minimum 10 perc a limit.

Nézzük hát, kiket tervezek elcsípni idén (időrendi sorrendben természetesen, hogy agyhalott állapotban is mérleget tudjak vonni a fesztivál után):

-1. nap:

Leningrad

The 1975

Puncke

Blink 182

0. nap:

Anti Flag

Brody Dalle

Queens of the Stone Age

Deadmau5

Jimmy Eat World

The Bloody Beetroots

Faith No More Tribute

1. nap

Jake Bugg

Oy Division

Imagine Dragons

The Big Pink

Placebo

Miles Kane

Aradszky László

London Grammar  Clean Bandit

Tesco Disco

2. nap

Michael Kiwanuka

Russkaja

Bastille

Fink

Yasmine Hamdan

Macklemore & Ryan Lewis

Ganxsta Jazz

3. nap

Palma Violets

Middlemist Red

Cee Lo Green

Band of Skulls

Manic Street Preachers

Dorren Lin Lyles & Johnnie Sheperdn Band

Fresh

Klaxons

Laidback Luke

4. nap

Bombay Bicycle Club

Gasmac Gilmore

The Boss Hoss

Madness

Jagwar Ma

Wild Beasts

Crystal Fighters

Budapest Bár

StarFishTaxi

5. nap

Triggerfinger

The Kooks

Gubás Gabi és az Éjszakai Nesz

Outkast

NOFX

Calvin Harris

PaDöDö

Fanfara Transylvania

Müller Péter és barátai

Fókatelep

Vastagon szedve a koncertek, amikre sikerült eljutni. A kérdés most már csak az, hogy mekkora részét sikerül beváltani az előzetes terveknek. Én olyan 50%-kal már boldogan kiegyeznék.

Itt a moment of truth. Előzetesen bejelöltem 54 koncertet (utólag tenném fel a kérdést: hülye vagy?), ebből egy elmaradt (Michael Kiwanuka). Az első két nap volt a legsikeresebb az arányokat tekintve, ami nem csoda, mert fél gőzzel működött csak a fesztivál, kevesebb helyszínnel. Ebből az 53-ból sikerült eljutni – dobpergés- 26-ra, ami 49,05660377358491%-ot jelent. Csak nem lett meg a nullszaldó feles átlag, ami szomorú, de ha azt nézem, hogy voltam hülye, hogy délután 5 előtti koncertekből is írtam egy csomót, csak azt tudom mondani, hogy meg is érdemlem.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Holnap szedi szét a Parkot a Gogol Bordello – 5+1 ok amiért ott lesz... Az elmúlt hónapokban többször is felhívtuk a figyelmet az ukrán származású Eugene Hütz és szedett-vedett bandájának budapesti vircsaftjára. Hol a zenekar történetét jártuk körül, hol egyszerűen csak az idei nyár egyik legizgalmasabb koncertjének apos...
Boldog Kispál napot! Ráhangolódás a FOO nyitóprogramjára Június 19-én kezdetét veszi a 2013-as Fishing On Orfű egy nem mindennapi programmal. A fesztivál nyitónapján népszerű magyar zenekarok idézik meg a Kispál és a borz munkásságát, természetesen mindenki a maga eszköztárát használva. Lesz itt gengszterr...
jó borhoz jó fesztivál dukál mitől fesztivál egy fesztivál? több napig tart, van zene, kaja is akad, inni is lehet, van belépő, meg karszalag, toitoi hegyek, ha pedig 2014-es fesztivál, akkor esik és sár is van. lesz idén egy fesztivál, amelyen garantálni tudom, hogy ha lesz is ...