Csingász tervezni koncertek, majd eljutni kábé a felére

Csak az érdekesség kedvéért: összeszedtem azokat a koncerteket, melyek érdekel(nének) az idei Sziget lineup-ból, majd a fesztivál után megnézem, hányra sikerült eljutni.

Szabályok:

Nyilván az ésszerűség határain belül maradtam: csontra egy időben zajló koncerteket nem írtam le, inkább egy lineáris idővonal ez, ahol néha egymásba folynak a programok, néha van némi lyuk az időben regenerálódni, enni, inni, leülni a seggemre.

Délután kettes koncertek nem játszottak, akkor még otthon tolom a rántott húst, csakúgy, mint a reggel 6-kor kezdődő DJ settek, akkor a szunyát tolom, remélhetőleg szintén otthon.

Részvételnek az számít, ha sikerül legalább 15 percet elcsípni a koncertből. Így a ráadás végére odaérés nem ér, ahogy az sem, ha 5 perc után lelépek, mert pisilni kell. Ellenben ha azért megyek el, mert a produkció szar, akkor a minimum 10 perc a limit.

Nézzük hát, kiket tervezek elcsípni idén (időrendi sorrendben természetesen, hogy agyhalott állapotban is mérleget tudjak vonni a fesztivál után):

-1. nap:

Leningrad

The 1975

Puncke

Blink 182

0. nap:

Anti Flag

Brody Dalle

Queens of the Stone Age

Deadmau5

Jimmy Eat World

The Bloody Beetroots

Faith No More Tribute

1. nap

Jake Bugg

Oy Division

Imagine Dragons

The Big Pink

Placebo

Miles Kane

Aradszky László

London Grammar  Clean Bandit

Tesco Disco

2. nap

Michael Kiwanuka

Russkaja

Bastille

Fink

Yasmine Hamdan

Macklemore & Ryan Lewis

Ganxsta Jazz

3. nap

Palma Violets

Middlemist Red

Cee Lo Green

Band of Skulls

Manic Street Preachers

Dorren Lin Lyles & Johnnie Sheperdn Band

Fresh

Klaxons

Laidback Luke

4. nap

Bombay Bicycle Club

Gasmac Gilmore

The Boss Hoss

Madness

Jagwar Ma

Wild Beasts

Crystal Fighters

Budapest Bár

StarFishTaxi

5. nap

Triggerfinger

The Kooks

Gubás Gabi és az Éjszakai Nesz

Outkast

NOFX

Calvin Harris

PaDöDö

Fanfara Transylvania

Müller Péter és barátai

Fókatelep

Vastagon szedve a koncertek, amikre sikerült eljutni. A kérdés most már csak az, hogy mekkora részét sikerül beváltani az előzetes terveknek. Én olyan 50%-kal már boldogan kiegyeznék.

Itt a moment of truth. Előzetesen bejelöltem 54 koncertet (utólag tenném fel a kérdést: hülye vagy?), ebből egy elmaradt (Michael Kiwanuka). Az első két nap volt a legsikeresebb az arányokat tekintve, ami nem csoda, mert fél gőzzel működött csak a fesztivál, kevesebb helyszínnel. Ebből az 53-ból sikerült eljutni – dobpergés- 26-ra, ami 49,05660377358491%-ot jelent. Csak nem lett meg a nullszaldó feles átlag, ami szomorú, de ha azt nézem, hogy voltam hülye, hogy délután 5 előtti koncertekből is írtam egy csomót, csak azt tudom mondani, hogy meg is érdemlem.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szigetes naplót ír a boci nevű blogger a Fesztblogon Szóval csak eljött az idei Sziget is, bár különösebben nem csigázott fel a dolog az előtte lévő hetekben. Pedig az elmúlt években úgy vártam ezt az egy hetes bulit, mint kisgyerek a karácsony estét, de idén valahogy nem. Még akkor sem kapott el a Szi...
Skrillex, London Grammar, Macklemore és megannyi név érkezett a Szig... A korábban bejelentett – köztük több friss Grammy-díjas – előadók mellé a napokban állt a fellépők sorába az idei Grammy-gála sztárja, a négy kategóriában is nyertes Macklemore, aki Ryan Lewisszal érkezik. Jön a korábban három dance Grammyt is bezseb...
Sziget értékelés (tényleg az utolsó!) by Csingász Hétfő hajnalban véget ért a 22. Sziget Fesztivál amiről embertelen mennyiségű kontentet termeltünk egy héten keresztül. 3 blogger is vezetett személyes naplót, és ugyan a legtöbb esetben ugyanazon koncerteken vettünk részt, de a nézőpontjaink különbö...