Második nap a ‘Völgyben

Folyt az eső, esett a bor, a falu szája súgni kezdett, rossz nyelvek szerint Csórompusztán a Hello Wood alkotóközössége bárkaépítésbe fogott, ha minden kötél (és az eső továbbra is) szakadna, Wesselényi Miklós szerepében tetszelegve elkezdhessék menteni a Völgylakókat. Ebből kifolyólag érdeklődés hiányában nem maradt el az Ivan and the Parazol dögös boogiet és feszes rock and rollt sűrítő koncertje.

kép: Ivan FB

“A mámor a köznapi észnél határtalanul magasabb rendű állapot és a tulajdonképpeni éberség kezdete”-írta Hamvas Béla s próbáltam megélni én.
Kapolcs nincs beszorítva egy völgybe, határtalan, csalfa, de igaz, kitartó szeretőm.
Köszönöm boraid, csókjaid, a becéző szavakat, a mosolyokat, hogy egy hétre gróf lehetek; földbirtokos, családapa és hedonista szerető.
Ölelt a Muharay udvar cigányzenés bája, a Csipszer kert countryra pörgetett, hogy aztán az óvatosan bekúszó hajnal kávé illata altasson el, mielőtt megtalálom a szállásom.
Hogy aztán mi lesz?
A küldetés folytatódik, megéljük a költészetet, zenét, táncot, drámát, miközben minden csak játék, de közben az egyetlen igaz való.

Szöveg: Zoli

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Kér gyors pálinka között – beszélgetés Győri Tamással a ‘... Két gyors pálinka között Győri Tamással beszélgettünk, aki kapolcsi bebíró, zenész, iparművész, néprajzos, az egyik leggyönyörűbb ember a Völgyben. Tamás: Na azért, azért nem vagyok annyira gyönyörű.... Fesztblog: Meséld el Tamás,hogy kerültél Kapolc...
Kapolcs és környéke idén sem pihen Idén július 25. és augusztus 3. között 24. alkalommal, 53 helyszínen, közel 1000 programmal és 1500 fellépővel vár Magyarország legrégebbi, de idén új sebességre kapcsoló összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye.  A Balaton-felvidék több száz ...
Idén is lesz Művészetek Völgye – alakul a program Idén 53 helyszínen és 1600 fellépővel várja a látogatókat hazánk legszínesebb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. A balatonfelvidéki falvakban július 25. és augusztus 3. között a Völgyben megszokott zenekarok, énekesek – mint például a Ka...