Figyelem, YOLO-vonat indul az egyes vágányról – ajánló a Sound 1. napjára

A 0.nap (és egy év várakozás) után végre elindul a majdnem teljesen teltházas Balaton Sound Zamárdiban! Napijegyek még a mai és a vasárnapi napra kaphatóak, a többire már csak a legszerencsésebbek/leggyorsabbak mehetnek be, akiknek a csuklójukon már ott a belépő a Bulivilág Fellegvárába, a Száundra! Nézzük az első napot, mi mit néznénk ma meg!

Felvezetésnek a délutáni fröccsözés/sörözés/bármi mellé a Parti Bisztróba vezetne utunk, egy kis chilles Tesco Disco-ra. Csak semmi őrület, elvégre délután három óra van még csak!

Utána, délután négytől irány a Jager Aréna, belehallgatunk Manoya koncertjébe is. Tudjátok, ő volt az, aki indult a Nagy-szín-pad tehetségkutatón is és bár ott nem ért el nagy sikert, mi mégis megkedveltük őt nagyon. Ha még így sem rémlene, hogy ki ő, akkor ez talán segít: ő Hodosi Enikő a Neo-ból. Na, megvan?

Aztán nemsoká már indul is a komolyabb program, nekünk az este fellépője következik fél hattól: Nervo, Nagyszínpad! Aki esetleg nem ismerné őket: két nagyon cuki csajszi Ausztráliából, akiket joggal lehet slágergyárosnak is nevezni, hiszen olyan számok fűződnek a nevükhöz, mint We’re All No One, You’re Gonna Love Again, The Way We See The World, Hold On. Jah, és közös számok Steve Torta Aokival, Afrojackkel, szóval ha lehet ma valamit kötelező programnak nevezni, akkor EZ az!

Ez után mindenképp érdemes egy kis pihit beiktatni, főleg ha megnézzük a mai további műsort: a következő program nekünk a ma este fő sztárja, Alesso. A svéd Dj-producer dolgozott már együtt Guettával (najó, de ki nem?!) és a Swedish House Maffiával is és azt írja magáról, hogy

Zenéje monumentális, ugyanakkor könnyedén befogadható, pörgős, táncra-csápolásra-ugrálásra-tombolásra lett kitalálva.

Legyen, meggyőztél, megyünk!

A következő megálló tizenegytől a Jager Aréna ismét, ekkor lép színpadra ugyanis a tavalyi PaFe sztárja, a Rudimetál! Jah, nem, várj, ez így nem jó. Rudimental. Na! Szóval, róluk már tudjuk, hogy nagyon kellemes kis d’n b bulikat hoznak össze bárhol, bármikor, így ez a program is kihagyhatatlan. Ha pedig eljátsszák ezt a számot alább, tuti, hogy felrobban az Aréna!

Mire vége a Rudimentalnak, már hajnali egy körül lesz, ilyenkor már csak címszavakban érdemes kommunikálni: Blasterjaxx, hajnali 2, Party Aréna, hollandok, electro, hozzegysört!

A végére még egy német úr, Butch belefér levezetésként, négytől a Telekom Teraszon ennél jobb programot elképzelni sem lehet:

Ez még csak az első nap lesz, szóval nem éri ám meg szétpörgetni magunkat teljesen (vagy várj csak…. DE!), az összes programot itt találjátok, és mi is lent leszünk, keressétek a sexy Fesztblogos lányokat egy közös szelfire! Jah, és persze toljuk most is az Instán az élő YOLOkát, kövessetek minket ott is! Jah, itt pedig elérhető a szegény ember Balaton Soundja, vagyis a netes élő közvetítés a prémiumfesztiválról.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Sound: az elsö fecskék ….és Guetta, már megint. Egy fecske nem csinál nyarat, de kezdetnek több mint fél tucat már bizonyíthatja, hogy idén is egy fergeteges nyárnak nézhetünk elébe. A MasterCard Balaton Sound már most komoly fellépő arzenált előlegez, köztük a súlyosan laza és lazán súlyos Wiz Kh...
Timbaland és a Deep Dish is a Soundon vereti idén A többszörös Grammy-díjas Timbaland, a nyolc év szünet után összeálló Deep Dish, a minimal techno művész, Richie Hawtin, a slágergyáros Martin Solveig, a lehengerlő Rita Ora, az utóbbi években egyre sikeresebb DVBBS valamint a lendületes Blasterjaxx ...
Timbaland helyett van Buuren, a Nervo és a Clean Bandit: ötven nap m... Újabb jeles névsorral jelentkezik a MasterCard Balaton Sound, köztük a többszörös világelső DJ, Armin van Buuren, a kirobbanó formában lévő DJ-páros, Dimitri Vegas & Like Mike vagy az ausztrál slágergyáros duo, a Nervo. Hernan Cattaneo és Nick Wa...