C4M Netfeszt – mutasd meg magad a neten!

A C4M (Company for Music) egy vállalkozás, ami a magyar zene népszerűsítését tűzte ki céljául. Ezért június 24-26 között egy online zenei fesztivált szervezünk, feltörekvő magyar együttesek számára. A fesztivált magát egy verseny előzi meg, hogy minél színesebb zenei palettát tudjunk bemutatni az eseményen.

fotó: C4M Facebook

Ezért június 9 – 14 között várjuk azon együttesek/zenészek jelentkezését, akik szívesen részt vennének programunkban. A jelentkezés után Facebook-os közönségszavazáson döntjük el, hogy ki az a három előadó, akik részt vehetnek a C4M-netfesztjén Június 24 – 26 között.

A fesztivál minden estéjén egy-egy előadó mutatkozhat be, minimum 20-maximum 60 percben. A koncerteket online közvetítjük egy erre alkalmas helyszínről (természetesen Ustream segítségével). Amelyik estén a legtöbben nézik az adást, az a fellépő egy klipforgatással jutalmazzuk. A legjobb előadók számaiból pedig egy válogatás lemezt állítunk össze, amit aztán magunkkal viszünk Tallinnba, hiszen a C4M nyerte el a jogot arra, hogy Magyarországot képviselje a diákvállalkozások globális döntőjén az észt fővárosban.

Reméljük kezdeményezésünk felkeltette érdeklődését, találkozunk online június 24-26 között. (Minden friss információ a programról pedig itt található: https://www.facebook.com/events/749724751752714/ )

C4M-Együtt a zenéért!

https://www.facebook.com/company4music