Felkészültél? Csütörtökön már indul a fesztiválszezon, itt a PaFe!

Két nap múlva a 8. Pannónia Fesztivállal kezdetét veszi az idei fesztiválszezon: június 5-én, csütörtökön 11 órakor az eddigi legerősebb programmal beindul a buli a Balaton melletti Szántódpusztán, szóval készüljetek, STEAK LESZ!

30 hektárnyi fesztiválterület, 4 nap, 5 programhelyszín és összesen több mint 100 hazai, valamint nemzetközi előadó 12 900 Ft-os bérletáron – ezek a számok a PaFe idei legfőbb jellemzői.

A program még a fesztivált megelőző héten is bővült: a skót Biffy Clyrót követően koncertet ad a The Prodigyből már jól ismert Leeroy Thornhill saját formációja, az angliai Smash Hifi, a hazai elektronikus vonalat képviselve pedig több mint kétórás settel készül Ludmilla, Karányi, a Drum & DJ, valamint a PaFe hivatalos záró buliját prezentáló Wondawulf és JumoDaddy az Irie Maffiából.

Június 5-e és 8-a között a legjobban várt koncertek egyikét minden bizonnyal a The Offspring szolgáltatja majd, a rajongók számára pedig külön öröm, hogy a PaFe zárónapján valaki hazavihet egy, a zenekar tagjai által dedikált Lodestone Electric Pro S gitárt. A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenni, mint a jatek.pannoniafesztival.hu oldalon található játékban regisztrálni. Érdekesség egyébként, hogy a kaliforniai banda mellett a Biffy Clyro is olyan show-val készül, amellyel eddig a PaFe látogatói még nem találkozhattak: koncert közben változó színpadkép, pirotechnikai látvány- és műsorelemek, valamint háromszor annyi kivetítő és négyszer annyi intelligens robotlámpa gazdagítja majd az élményt, mint az elmúlt években.

Ha Pannónia Fesztivál, akkor természetesen a hazai kiválóságokról sem szabad megfeledkezni: a négy nap alatt játszik a Quimby, a Punnany Massif, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, a Road, a Brains, a 30Y, a Kiscsillag, a Vikidál Gyulával kiegészült Mobilmánia, a Blind Myself, a Kowalsky meg a Vega, Péterfy Bori, Majka és Curtis, valamint további mintegy 90 hazai előadó, akik koncertjei egymást követik a Nagyszínpadon, a Nagysátorban, valamint a Metálsátorban.

A PaFe az idei évben is megközelítőleg a tavalyi elrendezésnek megfelelően épül fel, új helyszínt kapott azonban a Metálsátor, illetve a tavalyi nagysikerű 30Y „Szentimentálé” koncert helyszíneként ismert Pajtában most mozi kerül kialakításra.

A helyszíni előkészületek a héten már megkezdődtek, és a szombaton induló építkezéssel folytatódnak, amelyben összességében több mint 400 fős stáb vesz részt. A 8. PaFe kapui június 5-én, csütörtökön 11 órakor kerülnek megnyitásra.

A PaFéra napijegyet 3500 Ft-tól, 4 napos bérletet pedig 12 900 Ft-tól vásárolhatunk. További jó hír, hogy elővételben online és a helyszínen is lehet SZÉP kártyával fizetni. (Ne feledjétek, a kártyán lévő juttatásokat május 31-ig tudjátok felhasználni!)

Bulizzunk egy hatalmasat Szántódpusztán, Magyarország igazi nyárindító fesztiválján! Minden adott egy őrületes partyhoz, szóval nincs kifogás: STEAK lesz!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Marhát kapott a PaFe Ha pünkösd, akkor Pannónia Fesztivál, ha Pannónia Fesztivál, akkor pedig óriási buli a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK) és még marha sok hazai banda részvételével. És hogy milyen pofát kap idén a fesztivál? Most kiderül! A hag...
Öreg punk nem vén rocker – Give it to me baby, Uh-huh, Uh-huh. Be kell őket még egyáltalán mutatni valakinek? Harminc éve tolják ugyanis. Itthon húsz éve ismerhetjük őket, de az sem kevés. Fiatal olvasóink számára azért elhelyezzük az idei PaFére érkező The Offspring-et a nagy zenei képes könyvben. Az első ge...
Szőrös mellkas és skót duda az idei PaFén A Pannónia Fesztivál egyre inkább nem jelent egyet kis hazánk ismert és kevésbé ismert előadóival. Ennek önmagában is tudunk örülni pláne akkor, ha olyan együttesek fogadták el a meghívást, mint a Biffy Clyro. A következő sorokban őket hozzuk közeleb...