Alfa Fesztivál: tervezd meg te, mit viseljenek az emberek!

A fesztiválra várni kell még pár hónapot, de a szervezés már nagyban zajlik: április elején többek között elindult a fesztivál új weboldala. Az oldal dizájnos megjelnéssel és egyre több információval, érdekességgel és hírekkel várja a látogatókat. A honlapon, ahogy a Facebookon is már megtalálható a 4 új fellépő, és a jövőben is minden szerdán 4 további előadó nevét teszik közzé, így a fesztivál közeledtével folyamatosan rajzolódik ki a végleges program.

Hogy a hetek gyorsabban teljenek a nyárig, egy kis kreatív tervezésre invitálják a szervezők az érdeklődőket. “TERVEZD MEG AZ ALFA FESZTIVÁL HIVATALOS PÓLÓJÁT!” címmel indul pályázat, melyre várják a jobbnál jobb terveket. A részvételhez csupán be kell küldeni a tervezett mintát, feliratot, és a nyertes dizájnja kerül majd az augusztusi fesztivál hivatalos pólóira. A pályázatok leadására 2014. május 18-ig van lehetőség, további részletek pedig megtalálhatóak lesznek a Facebook oldalon: www.facebook.com/AlfaFesztival.

A könnyebb műfajok kedvelőinek örömére idén fellép a Kiscsillag valamint a Paddy and the Rats. Az előbbi forntemberét, Lovasi Andrást kérdezték a fesztivál fellépésekről: “Fesztiválon fellépni a zenélés egyik igazi élményét adja mind a hallgaónak, mind a muzsikusnak. Ilyenkor szemtől szembe találkozhatunk a közönségünkkel, együtt bulizhatunk és megpróbálhatjuk átadni, amit a dalok nekünk jelentenek. A Kiscsillaggal sok mindent tervezünk a 2014-es évre, és a nyarat záró Alfa Fesztivált különösen várjuk.”

Akik a zúzós koncerteket kedvelik, számukra is a megszokott hangulatot ígéri többek között Deák Bill Gyula vagy a Road zenekar. “Sose szerettünk volna olyan zenekar lenni, akiket csak posztereken láthat a közönség” – monda Kádár Imre, a Road gitárosa. “Szeretünk a koncertek után találkozni a rajongókkal, aláírunk pólókat és bögréket, fotózkodunk mindenkivel, ha megkérnek rá. Úgy látjuk, hogy a jó közönség-zenekar kapcsolat záloga a kommunikáció, és ehhez a fesztiválok egy nagyon jó lehetőséget kínálnak.”

A héten jelentettek be 4 további zenekart, ők pedig a Depresszió, az Auróra, az EDDA és az Alvin és a Mókusok. Róluk és a a fesztivál többi programjáról minden információ elérhető a hivatalos honlapon, a www.alfafesztival.hu-n.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Az Alfa Fesztivállal együtt ez a nyár is véget ért A várpalotai Cseri parkerdő nyüzsgő fesztiválhelyszínné változott augusztus 28-án, és sokkolóan alacsony áraival, folyamatos színvonalas programokkal és a magyar zenei horizont összes kedvencével várta a látogatókat. A napos pázsiton, a sültkolbász h...
Díszítsd Te is a Szigetet! Már meglévő vagy most megálmodott, látványos installációk beküldésére írt ki pályázatot a Sziget Fesztiválköztársaság „látványügyi minisztériuma”, s a legjobbak ott díszlenek majd Európa legizgalmasabb kultúrkavalkádjának különböző pontjain. Egy mási...
Álljon a te szobrod a Szigeten! Állítsd fel az „álom állam” szimbólumát, tervezz szobrot, installációt, dekorációs elemet, mely színvonalas érdekessége lehet a Fesztiválköztársaságnak, pályázz egyedi projekttel, ami szép, kedves és figyelemfelkeltő! A Sziget Fesztiválköztársaság id...