Előzenekar – Így talán már nincs is olyan messze a nyári Kispál és a Borz koncert

Kész, vége, végérvényesen és visszavonhatatlanul itt a tavasz. Hamarosan rövidgatyában, napszemüvegben, sörrel a kezünkben fogunk állni valamelyik szabadtéri koncerten, esetleg fesztiválon, és azt fogjuk mondani: végre! Azonban (csak, hogy árnyaljuk a képet egy kicsit), addig azonban még előttünk van egy-két sok dolgos hétköznap, meetingekkel, vizsgákkal, ZH-kal, amiket ilyen jó időben a hátunk közepére sem kívánunk. Ebbe a mókuskerékbe próbálunk nektek mostantól becsempészni egy-egy falat nyarat, mégpedig hetente vagy ritkábban jelentkező, új rovatunkkal (Előzenekar a becses neve). Célunk jól (vagy éppen kevésbé átgondoltan) megválogatott mixtapekkel segíteni elütni a munkaidőt, táncra perdíteni, vagy csak egy kis merengésre biztatni titeket, mert ugyebár régen minden sokkal jobb volt!

Első alanyunk a négy év után újra összeálló Kispál és a Borz zenekar, akik június 18-án Orfűn adnak koncertet. Igen,  jól látjátok, addig már csak kevesebb, mint három hónap van hátra! (Persze jobban belegondolva mondhatjuk azt is, hogy még kurvára messze van. Mindegy.) Ráadásul nem csak egy koncertet adnak Lovasiék Orfűn, hanem arról biztos hallottatok már, hogy idén, jövőre és 2016-ban is fellépnek a Fishing On Orfű nagyszínpadán, a Kispál egy-egy korszakát feldolgozva. Az első etap a Naphoz holddal, Föld, kaland, ilyesmi, Ágy, asztal, tv, valamint a Sika, kasza, léc bizonyos dalait dolgozza fel, ezekből válogattunk mi is, közel másfél órában:

 Jegyeket pedig itt tudtok venni a Fishing On Orfűre, vagy akár csak a Kispál napra: http://fishingonorfu.hu/2014/jegy.html