DUB PHASE 7th BIRTHDAY BASH a Trafó Pincében

Adott egy, az országban egyedülálló minőségű épített hangrendszer: a Dub Phase Soundsystem. Adott egy jó helyszín, amely nem más, mint a 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető Trafó felújított pincéje: a Kontra Klub. Mindezt a dubstep történetének egyik élő legendájával fűszerezzük!

A budapesti Dub Phase Soundsystem 7. születésnapját nem mással ünnepli, mint COKI-val, akinek Mala-val közös zenei projektjét Digital Mystikz (DMZ) néven ismerhetitek. A dél-londoni Croydonban felnött Coki (polgári nevén Dean Harris) produceri munkásságára legnagyobb hatással a dancehall és a reggae voltak. 2001 óta foglalkozik a basszusokkal – zenéi a klasszikus dub-os vonaltól (Officer, Old hope, Dry Cry) a mély woobler hangzáson át (Red Eye, Bloodthirst, All of a Sudden), a zúzós “Coki bass” hangzásig (Spongebob, Robotnik, Horrid Henry) variálódnak.
2012-ben indította útjára saját kiadóját, Don’t Get It Twisted néven.
Mala-val és Loefah-val közösen 8 éven át csinálták teltházas bulijaikat Londonban (DMZ @ THE MASS/Brixton).

A hazai vonalat a DUB PHASE oszlopos tagjai képviselik: GUMILAP, HUTZ, DISPLAY és METRO pörgetik a súlyosabbnál súlyosabb lemezeket, míg a hangulatot a mára már állandó hostnak számító MC FEDORA és HIGHG fokozzák.

A jegyek korlátozott számban kaphatóak a Trafó jegypénztárában és a BP Shop-ban (Westend) – illetve ha marad, akkor a helyszínen.

Dátum/Date: – 2014.02.15.
Helyszín/Venue: Kontra Klub (Trafó Pince) – Budapest, IX. ker Liliom u 41.
Belepő (18+): 2500HUF/9EURO

Lineup:
Coki ( Digital Mystikz / Don’t Get It Twisted) – UK
DUB PHASE Family: Gumilap, Display, Metro, Hutz, Mc HighG, Mc Fedora

Facebook Esemény: