Dub FX ismét hazatér

Van-e olyan külföldön is elismert sztár, aki igazán szeret hozzánk járni? Itt persze nem a majd minden évben errefelé tévedő Thirty Seconds to Marsról vagy a szintén gyakori balaton-parti vendég Guettára gondolok, hanem olyan fellépőre, aki akár kisebb klubokba is szívesen eljön játszani és nem csak a fesztiválfellépéseket hajkurássza. Igen, DubFXet egészen biztos, hogy valami nagyon megfoghatta kis hazánkban, hiszen Valentin napon ismét érkezik hozzánk!

Oké, oké, lehet mondani, hogy jajj ne, már megint jön ez a csávó, és félig meddig jogosan. Valóban, szinte olyan gyakran jön hozzánk, mint én a Balatonhoz (évi 2x) és őszintén szólva a legutóbbi VOLTos bulin mi sem voltunk elragadtatva (a Szigeten pedig be sem fértünk a bulira, annyian voltak), szóval van mit törlesztenie. Szerencsére a legutóbbi klubfellépése viszont parádésra sikerült, úgyhogy ha abból indulunk ki, hogy nem megint fesztiválon látjuk majd a fickót, akkor csak jóra számíthatunk.

És hogy miért vagyok kíváncsi még a rendkívül kellemetlen VOLTos emlék után is Benjamin fellépésére? Mert ettől eltekintve a fickó még mindig (már elnézést, de tényleg) egy kibaszott zseni, és ezt csak nagyon sok kellemetlen élmény árnyalhatja be. Másrészt egy igazi brendnyú sóval érkezik hozzánk, amit persze már hallottunk ezerszer más fellépőktől is (mármint hogy felejthetetlen, új show, ha ezt kihagyod akkor nincs értelme az életednek), szóval ezt talán inkább hagyjuk is.

Viszont, mondhatni szokásához híven hozza Flower Fairyt is, legalábbis reméljük, ugyanis nem lenne szép dolog otthon hagyni az asszonyt Valentin napkor. Rajta kívül viszont ott lesz DJ O’Neil, ugyanis ő melegíti be a népet, illetve aznap este kerül sor a Hungarian Beatbox Camp and best show winner fellépésére is, bármit is jelentsen ez.

A helyszín pedig a Hello Baby klub lesz az Andrássy útnál (a múltkori helyet, a Hajógyárit SAJNOS már lassan bontják), de nem baj, itt is tövig lehet nyomni a yolokát, főleg ha asztalt szeretnétek foglalni (20ezer). Nem baj, igazából nem a körítés a legfontosabb, csak a buli legyen jó!

További infók:

https://www.facebook.com/events/209749472561743/

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/dub-fx-hello-baby-budapest-350325/event.html