Egy hétvége, két ajánlónk a ZP-be

Több szempontból is különlegesnek ígérkezik a Fish! zenekar augusztus 2-i koncertje a Zöld Pardonban. Amellett, hogy új dalokat hoznak a szeptemberben megjelenő, „Konzervzene” című albumukról, megünneplik énekesük születésnapját, illetve a jelenlévők bevonásával leforgatják legújabb videóklipjüket is.

400575_10152772861885006_1661712298_n

A magát 100% hard popként definiáló Fish! pár hete mutatta be a „Gyere ki a rétre” című dalukhoz készült kisfilmet, de a srácok máris egy új klip forgatásán törik a fejüket. Ehhez pedig a Zöld Pardon közönségét hívják segítségül augusztus 2-án, pénteken este 20 órától.

– A „Gyere ki a rétre” óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében, a YouTube nézettsége nem egész egy hónap alatt már túllépte a 60.000-et is, a mi legnagyobb örömünkre. És bár beharangozóként már készítettünk egy szöveges, illetve egy mobiltelefonnal forgatott videót is az új album egy-egy dalához, mégiscsak a „Gyere ki a rétre” az első igazi, hivatalos klip a „Konzervzene” című szeptemberben megjelenő lemezünkről. A ZP-be a régebbi, jól ismert számok mellett természetesen a készülő album vadiúj dalaiból is hozunk majd párat, ráadásul ezek közül az egyikre egy újabb klipet szeretnénk forgatni, méghozzá ott a koncerten. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükségünk lesz majd a közönség segítségére is, de hogy milyen formában, az egyelőre maradjon meglepetés – mondta Kovács Krisztián, alias Senior Hal, a banda énekese, aki éppen a csapat egyetlen nyári önálló koncertjén ünnepli majd a születésnapját, augusztus 2-án, este 20 órától, a Zöld Pardonban. A Fish! előtt a Csakazértis játszik majd.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

https://www.facebook.com/events/175744952598483/

Egészestés szórakozást ígér a Zöld Pardonban az április óta ismét aktív Kaukázus. A szokásos fesztiválkoncerteknél hosszabb, akusztikus blokkal kibővített programban a jól ismert slágereken kívül új dalok is felcsendülnek majd a Rákóczi híd budai lábánál augusztus 3-án, szombaton este.

A fesztiválkoncertek után ismét önálló bulira készül a tavasz óta újra koncertező Kaukázus. Az ország egyik legnépszerűbb alternatív bandája három év kihagyás után idén áprilisban tért vissza, ősszel pedig új lemezzel is előrukkolnak majd, amiről már a Zöld Pardonban is ízelítőt adnak augusztus 3-án.

– Az összeállás óta nagyon egyben van a csapat, a közönség visszajelzése alapján érettebb, letisztultabb, „space”-esebb lett a hangzásunk. Folyamatosan fesztiválozunk, úgyhogy jó lesz végre ismét egy 100 perces, önálló koncertet nyomni, amibe most még egy akusztikus blokkot is beékelünk. Új dalokat is hozunk a ZP-be, elhangzik majd a megosztó „Édes Anna” című számunk is, ami elég félelmetes hangszerelést kapott. Rengeteg sztori történik velünk a nyár során, amik ihletet adnak egy-egy új dalhoz, és gyűlnek az ötleteink is. Úgyhogy a koncertezős időszak végeztével stúdióba vonulunk, és elkezdjük a visszatérő lemezünk munkálatait. De addig is, a nyáron még lesz jó néhány fellépésünk országszerte, legközelebb Budapesten, augusztus 3-án, szombaton este 20 órától, a Zöld Pardonban – számolt be a zenekar terveiről Kardos-Horváth János énekes.

A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.

https://www.facebook.com/events/513041715435048/