Így kell kezdeni – Balaton Sound 1.nap

2013. júl.11-én elkezdődött a MasterCard Balaton Sound, ahova rekord gyorsasággal fogytak el idén a bérletek (és a péntek-szombati napijegyek is), ami nem is csoda, hiszen rengeteg világhírű dj várja vasárnapig a tombolni és szétesni vágyókat. Első napunk a hajtás után.

balaton_sound

Első napunkat a Crystal Castles fellépésvel (koncertnek semmi esetre sem mondanám) kezdtük, ahol a MasterCard nagyszínpadon Ethan Kath producer és Alice Glass vokalista szórakoztatta a népet electronikus “zenéjükkel”. 

Utána pontban 21:30-kor kezdődött Avicii produkciója, amihez igen nagy elvárást fűztünk, ettől függetlenül persze bejött a tippünk: első számként lejátszotta az I could be the one című slágerét, majd rögtön utána a még ropogóan friss  Wake me up  nótáját, utolsóként jött a Levels… Így legyen ötösünk a lottón! Természetesen végig tombolt a tömeg, és a vizulás mejelenítés tényleg remek volt.

Ahogy vége lett átrohantunk az OTP nagyszínpadhoz, ugyanis 23:00-kor kezdetét vette a The Bloody Beetroots szettje. A DJ-duo maszkban tolta végig a műsort, megőrjítette a népet dance-punk zenéjükkel, ennél jobb bulit 11-től nehéz volt találni a Soundon.

Esténket a Justice electro-house droppolásával zártuk, a két furcsa francia teljesen megtelítette az Arénát, nem csoda, hiszen 2007-ben debütáló albumukat Grammy-díjra jelölték, és azóta is jobbnál-jobb számokat dobnak ki. Szintén őrület volt, ha valaki nem találta volna ki.

A fesztiválon egyébként rengetegen vannak, néha még közlekedni is nehéz esténként, viszont remek a hangulat, erre nem lehet panasz az biztos. A mai esténket Afrojackkel kezdjük, és Dada Lifefal folytatjuk, reméljük túléljük a pénteket is, és holnap újra jelentkezünk.

Képeinket az első napról ERRE találjátok.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

10 dal a Szigeten, amit majd meghallasz és azt mondod, hogy WÁÁÁ Egy hónap kereken és kezdődik az idei Sziget! Ennek örömére gyűjtöttünk 10 dalt, amit élőben meghallva úgy érezzük majd, egy kicsit közelebb kerültünk a Vallhallához (Mad Max fanok előnyben). Megnyílnak a menny kapui és belépünk rajta holland és fran...
Avicii nyitja a Heineken Balaton Soundot! Björk után további tíz világsztár részvételét jelentették be a Heineken Balaton Sound szervezői. A névsor nemcsak rendkívül illusztris, de igazán sokrétű is. Ma már biztosra vehető, hogy a legjobban várt sztárok közül Zamárdiba érkezik júliusban több...
Így kell befejezni – Sound 4.nap + nagyértékelés Utolsó napunkon Zamárdit végül nem szedtük szét, de óriásit tomboltunk búcsúzva az idei MasterCard Balaton Sound-tól. Negyedik napunk a hajtás után. Hollandia legkeresettebb Dj-producere, Fedde le Grand kezdte a műsort a MasterCard nagyszínpadán. ...