SIÓFOK – BEACH CLUB: minden hétvége egy fesztivál

Az ország legpörgősebb, fehérhomokos strandján – egy hónap múlva – június 21-től ismét beindul az élet. Napközben családi és szabadidős programokkal, az éjszakába nyúlóan pedig a koncertélet és partyvilág legismertebb hazai képviselőivel valamint nemzetközi előadóival a Balaton fővárosa, Siófok, annak is a bulicentruma, azaz a Beach Club lesz az idei nyár központja.

Egyszerű a képlet: ha nyár akkor Balaton, annak fővárosa Siófok és ott mi más, mint az ország legnagyobb bulistrandja a BEACH CLUB. A nyár legmelegebb hónapjainak legüdítőbb helyszíne már évek óta a vízparti, zöld területekkel, hatalmas fehérhomokos parttal tarkított rész. A siófoki Aranypart idén ismét a nyár „fővárosává” válik, hiszen június 21-től felpezsdül az élet a Beach Club-ban, és tart egészen augusztus végéig telve programokkal fiataloknak, családosoknak, fiúknak és lányoknak és mindenkinek, akinek egyértelmű, hogy a nyarat a Balaton partján kell tölteni.

A szervezők szándéka szerint reggel 10-től este 7-ig tartanak a nappali programok, melynek kialakításánál arra törekednek, hogy a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálja a magának megfelelő programot. Így lesznek gyermekfoglalkozások, vízi játékok, vetélkedők és kézműves foglalkozások. Míg az anyukák fitnesz órán vesznek részt, az apukákat magával ragadhatja a versenyszellem a strandfoci vagy strandröplabda bajnokságokon. A táncosabb lábúak a nyitóhétvégén salsa oktatáson is részt vehetnek majd, sőt Salsa Fesztivál is lesz, nameg fitnesz modell szépségverseny is.

A nyári estéket pedig partyk és koncertek változatos sora tarkítja. Szerdán Beach Party hangulat tölti be a vízpartot. Péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonalából hívnak vendégeket, míg szombatonként a nemzetközi partyélet ismert DJ-i pakolják majd a lemezeket. A hazai felhozatalban már biztos hogy lesz Caramel, Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert és a vezető hazai DJ-k mellett a Beach vendége lesz Steve Lawler, az egyik legbefolyásosabb DJ és producer valamint Ferry Corsten, aki számos díjat és aranylemez megjelenést tudhat magáénak, többek közt többször is megnyerte az év Legjobb Dance DJ-jének járó díjat, és nyert Ibiza DJ Awardot.

A Beach nemcsak a programjaival, hanem minőségi vendéglátásával is igyekszik csalogatni a közönséget. A területen fagyibár, koktélbár, étterem és több bárpult hívja az éhező-szomjazó közönséget. Mindezeken túl egy VIP terasz is, mely a vendéglátás mellett közvetlen rálátást nyújt a nagyszínpad programfolyamára.

A belépő árai bulifüggőek, de 1500 és 2990 forint között lesz a maximum. Limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 Ft-os áron. És a lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szikora Robiék menni Balaton Az idén harmincadik születésnapját ünneplő R-GO zenekar az elmúlt három évtized legnagyobb slágereit viszi színpadra július 13-án a siófoki Borsodi Beach Clubban. Ünnepi hangulatban, az emúlt három évtized bő slágertermésének legjavát bemutatva lé...
Caramel szuperkoncerttel nyit a siófoki Beach A nyár központjában, a siófoki Borsodi Beach Club nagyszínpadán, a honi pop-élet egyik legmarkánsabb hangú megasztárja, Caramel nyitja meg az idei szezont, június 21-én. Nem is akármilyen koncerttel: saját zenekara mellett szimfónikus kísérettel hall...
Borsodi Beach: Bikini, Anima, Party Az ország legizgalmasabb bulistrandján, a siófoki Borsodi Beachen ünnepli 20. születésnapját az Anima Sound System. Előtte jönnek az ország legszebb bikini-modelljei és hajnalban a Plastichead Dj formáció zárja a Beach augusztus 3-diki programját. ...