2013-ban ismét megnyitja kapuit a Reggae Camp!

Július 24-28 között várunk Benneteket 5 nap Jamaicával Hatvanban, a Városi Strand területén! Korábbi hitvallásunk változatlan, szeretnénk 5 napra mindenkit összehívni, aki itthon a reggae-vel foglalkozik. Zenekart, sound systemet, DJ-t, szelektort, MC-t, vagy akár web oldal üzemeltetőt, rasta haj készítőt és dancehall táncost. Olyanokat, akik régóta művelik és olyanokat, akik csak most kezdik, azokat, akik tudják, vagy tudni szeretnék és azokat akik érzik is, vagy érezni szeretnék, hogy mindannyian érezhessük!

549222_361126840663161_2096811717_n

A korábbi évekhez hasonlóan hozunk külföldi produkciókat is, hiszen a Camp célja egyrészt, hogy jamaicai előadók „első kézből” adhassák át a tudást, másrészt, hogy az európai kultúráktól átalakult helyi reggae ízek is eljussanak hozzánk!

Igyekszünk teret és lehetőséget adni a legfiatalabb hazai reggae-generációnak, hogy megmutathassák tudásukat.
Természetesen meghívjuk azon barátainkat is, akik különböző tevékenységeik szellemiségében közös húrokat pengetnek a reggae üzenetével, és velünk, a Ladánybene 27 tagjaival. Idén is aktívan ügyelünk a környezetünkre és igyekszünk 5 napot a tisztelet és az egymás iránti nyitottság jegyében tölteni. Lesz részünk okulásban és szórakozásban egyaránt!

A 2013-as Camp újdonsága, hogy zenei világunkat megnyitjuk a hozzánk zeneileg és baráti szálak tekintetében közel álló világzenei formációknak, ezért idén LB27 World Music & Reggae Camp a nevünk!
És ne felejtsétek, a Reggae Camp-en a legszebbek a lányok, nálunk a legmélyebbek a basszusok és nálunk a legfinomabb a sör!

Hatvan itt van!