The Carbonfools nagykoncert a Barba Negra Music Clubban

Valentin-napi meglepetésként mutatta be az Opened Doors című dalához készült új videóklipjét a Carbonfools.  A közönség ezt a számot is hallhatja élőben február 23-án, szombaton este a budapesti Barba Negra Klubban, ahol a fiúk a szokásosnál hosszabb műsorral lépnek színpadra a tavaszi turnéindító koncerten.

Kellemes hangulatú, új, fekete-fehér, internetre szánt videóklippel ajándékozta meg rajongóit Valentin-napon, vagyis február 14-én a Carbonfools. A táncolható elektronikus alapokat és az élő hangszeres zenét ötvöző, egyre népszerűbb magyar zenekar választása az Opened Doors című dalra esett, amely a novemberben megjelent Carbonsweet című stúdióalbumon szerepel.

– Napról napra, fellépésről fellépésre tapasztaljuk a felénk áradó szeretetet, amit ezzel a gesztussal szeretnénk viszonozni a rajongóinknak. Az új klipet Kőrös Gergely rendezte, a társrendező pedig a dobosunk, Kelo volt. A fiúk forgattak a tavaly novemberi, dupla teltházas lemezbemutató koncertünkön az A38 hajón, de ott voltak a próbákon, dedikálásokon, sőt időnként elkísértek minket interjúkra is. Reményeink szerint az Opened Doors klipjének képsorai visszaadják, mennyire pozitív a hangulat és baráti a légkör a zenekarban, és milyen gördülékenyen tudunk együtt dolgozni – mondta Fehér Balázs, a Carbonfools énekese.

A közönség legközelebb február 23-án, szombaton este a budapesti Barba Negra Klubban hallhatja élőben a Carbonfools dalait.

– A megszokottnál valamivel hosszabb műsorral és a hely hangulatához illő látványtervvel készülünk erre a koncertre. A programban természetesen helyet kapnak a Carbonsweet című lemezünk dalai és a korábbi nagy slágerek is, de előveszünk egy-két régebbi szerzeményt is, amelyeket ritkábban szoktunk játszani. Ez a budapesti fellépés egyben a tavaszi turnénk nyitóállomása is, hiszen március-áprilisban folyamatosan járni fogjuk az ország nagyvárosait – tette hozzá Fehér Balázs.

A Carbonfools koncertjére a belépőjegyek elővételben 1600, a helyszínen pedig 2000 forintba kerülnek.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hoppá, Fehér Balázs már nem a The Carbonfools énekese! A szeptemberben határozatlan időre szünetre vonult The Carbonfools tagjai tegnap jelentkeztek helyzetjelentéssel hosszú hallgatásuk után. A hír azonban, amit közöltek nem túl jó, Fehér Balázs, a zenekar frontembere saját döntéséből otthagyja a csapat...
Jótékonykodj a Carbonfoolsszal! Egy hét múlva Karácsony. Történetesen most minden és mindenki ekörül forog. Dekorálunk, vásárolunk, sorban állunk, vásárolunk, sütünk, főzünk, vásárolunk. Az ünnepi készülődések szinte minden időnket és energiánkat felemésztik, és még az utolsó pilla...
The Carbonfools lemezbemutató az Akváriumban – siess a jegyeké... Az idén megjelent Easter Song és Closer után csütörtökön új dal premierjét hallhatjuk a Petőfi Rádión a The Carbonfools zenekar most megjelenő, negyedik albumának a Carbonbliss-nek felvezetéseként. A lemezbemutató koncert 2014. december 5-én pénteken...