Nyomom reggelig egy rossz cipőben – Supernem klubkoncert az A38 hajón

A leglazább hazai rock and roll alakulat, a Supernem rendhagyó koncerttel készül október huszadikára. A fesztivál-szezon után sokkal bensőségesebb hangulat várható az A38 hajó-beli fellépésükön. Bensőséges alatt ne együtt sírdogálásra és öngyújtóval hadonászásra, sokkal inkább eszeveszett pogóra tessék asszociálni!

A 2011-ben megjelent Tudományos fantasztikus pop c. lemez a Supernem számára igazi áttörést jelentett:
miközben a rajongók és a koncertjeikre látogatók száma megsokszorozódott az elmúlt egy év folyamán és az album szinte valamennyi dala slágerré vált,  az ahhoz készült klipek, komoly szakmai elismerést is hoztak a zenekar számára.

Az idei nyáron pedig már a fesztiválok nagyszínpadain bizonyították, hogy a hazai színtér egyik legenergikusabb s egyszersmind legkiforrottabb produkciójává értek.

Most, a nyár két teltházas, szabadtéri, budapesti koncertje után és a már javában zajló vidéki klubturné közben, a Supernem, az egyetlen őszi, fővárosi fellépése helyszínéül a “Világ Legjobb Klubját”, az A38 Hajót választotta. A fesztiválok rövidebb koncertjei után a zenekar ezúttal egy olyan – nemcsak hosszabb, de meglepetésekkel gazdagon fűszerezett – műsorral készül, mely csak a Hajó színpadán lesz hallható.

Az egész estét betöltő program fontos szereplői lesznek még a Fehéroroszországból indult, szemtelenül fiatal, Yellow Brick Road, amely Kelet-Európában és a Baltikumban is már komoly hírnevet szerzett magának sodró, néhol a Hives-t vagy a Franz Ferdinandot idéző indierockjával valamint a hazai rock’n’roll-t képviselő, az igazi vintage rockot talán a legautentikusabban megszólaltató, Fonogram-díjas, Ozone Mama.

Az est sűrített rock’n’roll orgiája után pedig a még mindig parádés szórakozásra szomjazók,

Dj Izil, hasonló szellemben pörgetett lemezeire nyomhatják “reggelig egy rossz cipőben”.

Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/359219007447891/

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Zárd az évet is egy fesztivállal! December 29-én a Dürer Kertben rendhagyó módon készül búcsúztatni az évet a Supernem. Az egyébként immár hagyományosnak mondható budapesti évzáró koncertjükre ezúttal három olyan fiatal r’n’roll zenekart hívtak meg, amelyeket bátran nevezhetünk az el...
Tudományos, Fantasztikus, Akusztikus – Supernem akusztik koncert a M... Ha azt hallom, magyar tökös rock’n roll zenekar, biztos, hogy a Papp Szabi jut eszembe egy teljesen átizzadt pólóban valamelyik fesztiválszínpadon. Viszont a Supernemre asszociálok-e, ha akusztikus koncert vagy éppen egy vonósnégyes kerül szóba? Csap...
Pulóvert átizzadni – Supernemen voltunk a Gödörben Egyenes az út mélyen a Gödörbe – énekli Papp Szabi a Reggelig táncolni egy rossz cipőben című dalban. Némi sör és akciós The Famous Grouse elfogyasztása után már annyira nem volt egyenes, viszont enyhén fogalmazva is „csuda jól” éreztük magunkat! Ne ...